Huawei MATE 20. AUTONOMIE RECORD pentru Telefoane

HUAWEI MATE 20. Noul model de telefon al companiei Huawei a inregistrat un record in ceea ce priveste autonomia bateriei, iata cat de mare este in comparatie cu cea a altor modele de telefoane.

Huawei MATE 20 autonomie

Huawei MATE 20. Un record in ceea ce priveste autonomia bateriei a fost stabilit de catre acest nou model de telefon al companiei Huawei, el reusind sa intreaca oricare dintre celelalte modele lansate in anul 2018. Puteti vedea In imaginea de mai jos cam ce fel de autonomie ofera Huawei MATE 20 in comparatie cu iPhone XS Max, Samsung GALAXY S9, Samsung GALAXY Note 9, iPhone XS Max, si restul telefoanelor lansate in 2018, iar diferentele sunt foarte mari.

Huawei MATE 20. Autonomia inregistrata pentru telefon atinge nu mai putin de 14 ore si 26 de minute, cu peste 3 ore si 20 de minute mai mult decat ceea ce s-a inregistrat pentru iPhone XR, liderul de pana astazi. Huawei MATE 20 are o baterie cu capacitate de 4000 mAh, cu 30% mai mare decat cea integrata in iPhone XR, iar dupa cum se vede in imaginea de mai jos, diferenta in autonomia bateriei dintre cele doua telefoane este de 30% in plus fata de cel de-al doilea.

Huawei MATE 20. AUTONOMIE RECORD pentru Telefoane

Huawei MATE 20 autonomie 1

Huawei MATE 20. Se pare ca noul chip Kirin 980 chiar poate oferi o autonomie foarte buna pentru baterie, cel putin daca este sa dam crezare acestui test, diferentele fata de modelele lansate anterior fiind foarte mari. Diferentele fata de celelalte telfeoane mobile existente pe piata sunt deasemenea foarte mari, iar Huawei MATE 20 ne arata ca de la Huawei MATE 20 Pro ne putem astepta la performante foarte bune, chiar daca are un ecran mai mare, si OLED.

Huawei MATE 20. Separat de faptul ca are o autonomie foarte buna, telefonul se incarca si extrem de repede, durata totala de incarcare cu incarcatorul furnizat in cutie fiind de doar 98 de minute, conform testului. Durata este de peste 2 ori mai mica decat cea inregistrata in cazul iPhone XS Max, difetente mari fiind si fata de alte modele de telefoane, Huawei MATE 20 avand un nou sistem de incarcare rapida, iar imbunatatirile sunt vizibile cu ochiul liber.