Huawei MATE 20 PRO. Comparatia Performantelor cu iPhone XR

HUAWEI MATE 20 PRO. O Prima comparatie cu iPhone XR ne arata ce diferente in performante exista intre telefoane care au o diferenta de pret de 200 de euro.

Huawei MATE 20 PRO performante

Huawei MATE 20 PRO. Un prim clip video ne arata o comparatie cu iPhone XR in ceea ce priveste performantele, iar daca va asteptati ca telefonul Apple sa castige, ei bine nu se intampla chiar asa, dintr-un motiv simul. Acest test de performante este facut cu Huawei MATE 20 PRO setat in modul de performanta, adica toate procesoarele functioneaza la frecventa maxima posibila in utilizare, RAM-ul functioneaza deasemenea fara limite, si nu exista limitari pentru puterea de procesare.

Huawei MATE 20 PRO. In fata iPhone XR telefonul celor de la Huawei este putin superior multumita acestui mod de performante, care nu poate fi folosit in utilizarea zilnica pentru ca telefonul se incalzeste excesiv si bateria dispare vazand cu ochii. Totusi, pentru a arata ca Huawei MATE 20 PRO este capabil sa tina pasul cu iPhone XR, youtuberul care a facut acest test a folosit modul de performante, insa trebuie sa tineti minte ca in utilizarea obisnuita performantele vor fi inferioare.

Huawei MATE 20 PRO. Comparatia Performantelor cu iPhone XR

Huawei MATE 20 PRO. Lasand la o parte faptul ca este folosit un mod special de functionare pentru test, telefonul celor de la Huawei are capacitatea de a functiona de la egal la egal cu iPhone XR, ceva de OnePlus 6T nu a putut face. Comparatia este una foarte interesanta, si arata ca Huawei MATE 20 PRO are un chip Kirin 980 foarte bun, iar daca performantele acestea ar fi putut fi oferite fara a activa vreun mod special, cum se intampla la iPhone XR, tare bine ar fi fost.

Huawei MATE 20 PRO. Ar fi atat de interesant ca Apple sa ofere pentru telefoanele sale un profil de performante similar pentru a vedea intr-adevar cat de mare e diferenta fata de Android, dar din pacate asta nu exista, si se pare ca nici nu prea e necesar. O comparatie intre Huawei MATE 20 PRO si iPhone XS cu acelasi modul de performante activat nu exista, dar ar fi interesant de vazut cum se prezinta situatia acolo, si daca exista o „egalitate” similara.