iOS 12.1.1 Beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1.1 Beta 3

iOS 12.1.1 Beta 3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice-uri. iOS 12.1.1 Beta 3 vine la doar o saptamana pentru versiunea beta 2 a fost lansat pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri din lumea intreaga, cei de la Apple continuand procesul de testare.

iOS 12.1.1 Beta 3 are mentionate de catre compania Apple, deocamdata, doar rezolvari pentru problemele raportate de catre utilizatori pana in momentul de fata. Separat de asta, ar putea fi descoperite si alte functii importante, sau nu, in iOS 12.1.1 Beta 3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dar asta cel mai probabil abia in urmatoarele ore ale acestei zile.

iOS 12.1.1 Beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1.1 Beta 3 poate fi instalat de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, sau de oricine altcineva care are un profil de dezvoltator pentru iOS 12 instalat deja. Instalarea iOS 12.1.1 Beta 3 poate fi facuta prin meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si urmand instructiunile de acolo.

iOS 12.1.1 Beta 3 nu este singura versiune a sistemului de operare disponibila pentru utilizatori, ci si watchOS 5.1.1, macOS Mojave 10.14.2, si tvOS 12.1.1.

Articolul precedentCATALOG EMAG BLACK FRIDAY 2018. TOATE REDUCERILE
Articolul următoreMAG. TOP 56 Produse cu REDUCERI URIASE DE BLACK FRIDAY 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.