Sharp. Telefon RIDICOL Lansat in LIPSA de Idei

Sharp. Un telefon ridicol a fost lansat de catre producatorul japonez in lipsa de idei, compania incercand sa se diferentieze, dar o face intr-un mod prost.

sharp telefon

Sharp. Compania asiatica nu este cunoscuta ca unul dintre cei mai mar producatori de telefoane de pe planeta, insa chiar si asa, a lansat un nou model de telefon care arata ridicol pentru ca lipsa de idei naste telefoane urate si ciudate. Sharp Aquos R2 Compact este denumirea telefonului pe care oricine il poate considera a fi complet aiurea si nepotrivit pentru lumea in care traim, iar asta pentru ca el vine nu cu unul, ci cu doua decupaje integrate in ecran.

Sharp. Lansand un telefon cu doua decupaje in ecran, compania arata ca este incapabila sa inoveze, iar asta in conditiile in care divizia sa de ecrane are Apple printre clienti, dar nu pentru ecrane cu decupaj, ci pentru cele LCD, fara decupaj. Sharp Aquos R2 Compact  a fost lansat cu un ecran LCD care are diagonala de 5.2 inch, rezolutie de 2280 x 1080 pixeli, si dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, nu arata tocmai atragator, asa cum si-ar dori clientii.

Sharp. Telefon RIDICOL Lansat in LIPSA de Idei

Sharp. Desi are un design foarte ciudat, acest telefon al celor de la Sharp are 4 GB de memorie RAM, un chip Snapdragon 845, Android 9, o camera de 22.6 megapixeli, plus o baterie de 2500 mAh. Normal ca nu vorbim despre specificatii de top, insa cei de la Sharp se fac suficient de ras cu integrarea a doua decupaje intr-un telefon care n-ar avea nevoie nici macar de unul, insa asta se intampla cand te uiti la trend-uri si vrei sa le intreci, intr-un mod prost.

Sharp. Acesta nu este primul telefon care are doua decupaje in ecran, cei de la ASUS lansand primul telefon stupid de acest gen, asa ca vorbim despre nimic mai mult decat preluarea unei idei foarte proaste. Din pacate, sunt destul de sigur ca Sharp va continua cu telefoanele stupide de acest gen pentru a se diferentia de ceilalti producatori de telefoane Android, insa din pacate aceasta nu este decat o noua veste rea pentru consumatori.