Windows 10. ANUNTUL UIMITOR facut de Microsoft

Windows 10. Un anunt uimitor a fost facut de catre compania Microsoft pentru clientii care folosesc sistemul de operare, iata ce schimbare uriasa face.

windows 10 testare

Windows 10. Un anunt uimitor a fost facut de catre compania Microsoft dupa un an in care au existat foarte multe probleme pentru sistemul de operare dedicat calculatoarelor, ele incepand sa fie enervante pentru foarte multi clienti. Lumea a cam inceput sa se planga de problemele mari pe care Windows 10 le are, iar compania Microsoft a anuntat ca in urmatoarele actualizari pentru sistemul de operare se va concentra pe rezolvarea acestora, nu asa mult pe functii noi.

Windows 10. In urma tuturor plangerilor facute de catre clienti, compania Microsoft a anuntat ca va fi mai transparenta cu dezvoltarea sistemului de operare, si ca va afisa informatii privind nivelul de instalare a actualizarilor, plus multe altele. Cu 700 de milioane de utilizatori care folosesc sistemul de operare in lumea intreaga, compania americana avea nevoie de imbunatatiri majore pentru Windows 10, dar si de explicatii mai clare privind ceea ce se intampla.

Windows 10. ANUNTUL UIMITOR facut de Microsoft

Windows 10. Microsoft s-a plans din cauza faptului ca dezvoltarea sistemului de operare este foarte dificila cu atat de multe drivere, aplicatii, si firmware-uri pentru care trebuie sa ofere suport, dar ca isi va da silinta sa faca totul cat se poate de bun. In aceasta idee, Windows 10 va fi testat nu doar de catre utilizatorii care fac parte din programul beta de testare, ci si de catre inginerii companiei, astfel incat toate problemele sa fie descoperite din timp si sa fie rezolvate.

With Windows 10 alone we work to deliver quality to over 700 million monthly active Windows 10 devices, over 35 million application titles with greater than 175 million application versions, and 16 million unique hardware / driver combinations. In addition, the ecosystem delivers new drivers, firmware, application updates and/or non-security updates daily.

Windows 10. Separat de utilizatorii obisnuiti si inginerii Microsoft, sistemul de operare va fi testat inclusiv de catre partenerii care produc calculatoare si ofera sistemul de operare standard pentru clienti. Toate aceste schimbari implementate de catre compania Microsoft pentru Windows 10 ar trebui sa asigure o calitate mult mai ridicata pentru produsul final, sau cel putin cam asta ne indica americanii, dar realitatea este ca nimeni nu stie daca schimbarile anuntate vor avea intr-adevar impactul dorit.