OnePlus 6T. UMILIT de iPhone XS Max in Performante

OnePlus 6T. UMILINTA maxima pentru telefonul chinezilor intr-o comparatie cu iPhone XS Max pentru a ne arata care este noul rege in materie de performante.

oneplus 6t umilit iphone xs max

OnePlus 6T. Unul dintre cele mai puternice telefoane Android este umilit intr-un test de performante de catre iPhone XS Max, care arata din nou de ce este “regele” performantelor pentru smartphone-uri. In clipul video de mai jos puteti vedea comparatia dintre cele doua modele de telefoane, iar OnePlus 6T cu ai si 8 GB de memorie RAM arata ca uneori aplicatiile pot consuma absolut toate resursele din Android, indiferent cat de mari ar fi ele.

OnePlus 6T. In prima parte a testului iPhone XS Max iese invingator, asa cum era de asteptat, insa diferenta nu este colosala, pentru ca nu toate aplicatiile s-au deschis chiar atat de rapid pe telefonul celor de la Apple. Fara a se face un test privind rapiditatea cu care se pot edita clipuri video, se editeaza poze, si se deschid documente mari pe OnePlus 6T si iPhone XS Max, iar aici desigur ca telefonul celor de la Apple arata cat de performant este, in final.

OnePlus 6T. UMILIT de iPhone XS Max in Performante

OnePlus 6T. Acele documente sunt si marea problema pentru ambele telefoane, iar asta pentru ca atat cel al chinezilor, cat si iPhone XS Max au dificultati in a tine deschise in fundal fie acele aplicatii, fie pe cele dinaintea lor. Testul in sine pune la grea incercare proesorul, RAM-ul si mediul de stocare din OnePlus 6T si iPhone XS Max, iar dupa cum puteti vedea, niciunul dintre cele doua telefoane nu se descurca excelent, dar desigur ca exista un invingator.

OnePlus 6T. Este totusi foarte surprinzator faptul ca desi are de 2 ori mai multa memorie RAM decat iPhone XS Max, telefonul chinezilor tot nu poate sa tina deschise in fundal toate aplicatiile pe care le-a avut deschise. Nici iPhone XS Max nu poate sa faca asta, insa era de asteptat acest lucru, iar ceea ce vedem de la OnePlus 6T este surprinzator, pentru ca toata lumea lauda telefoanele cu 8 GB RAM pentru ca nu au probleme de acest gen, insa realitatea e cam alta.