iPhone XR. OnePlus 6T UMILIT TOTAL in Performante

iPhone XR. Un prim test de performante ne arata cum umileste OnePlus 6T, in mod surprinzator, din cam toate punctele de vedere cu noutatile oferite de Apple.

iphone xr oneplus 6t performante

iPhone XR. O prima comparatie privind performantele fata de OnePlus 6T ne arata ca Apple reuseste iar sa-si umileasca concurenta din segmentul Android, desi telefonul sau are doar 3 GB RAM, fata de 4 GB RAM in iPhone XS. iPhone XR umileste OnePlus 6T intr-un test privind rapiditatea cu care sunt deschise aplicatiile, si se face editare video, procesorul din chip-ul A12 fiind net superior celui din chip-ul Qualcomm Snapdragon 845, folosit de catre chinezi.

iPhone XR. Atat in prima parte a testului, cat si in cea de-a doua, OnePlus 6T este intrecut fara drept de apel de catre telefonul celor de la Apple, asta desi are nu mai putin de 8 GB de memorie RAM, care nu-l prea ajuta. iPhone XR nu reuseste sa tina toate aplicatiile deschise in fundal, pentru ca are doar 3 GB de memorie RAM, insa asta nu conteaza prea mult, deoarece OnePlus 6T nu-l poate ajunge din urma din cauza faptului ca face procesare video prea inceata.

iPhone XR. OnePlus 6T UMILIT TOTAL in Performante

iPhone XR. OnePlus 6T nu ar fi fost intrecut in performante daca ar fi putut face procesare video la fel de rapida precum telefonul Apple, iar asta pentru ca in prima parte a testului telefoanele au fost egale, pana al editare, iar RAM-ul l-ar fi ajutat. Pe de alta parte, iPhone XR se deschide mai rapid decat OnePlus 6T, insa telefonul Android are performante Wi-Fi putin mai bune decat cele ale telefonului Apple, cam greu de sesizat in utilizarea normala.

iPhone XR. Interesant este faptul ca Face ID este si mai rapid decat sistemul de deblocare folosind cititorul de amprente din ecranul OnePlus 6T, insa deblocarea faciala cu telefonul Android e mai rapida, pentru ca e “de jucarie”. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit ca iPhone XR are performante atat de bune in comparatie cu OnePlus 6T, si m-as fi asteptat la altceva, dar diferenta de pret de 200 de dolari dintre ele va conta pentru multi.