Digi Mobil. Telefoane Compatibile cu VoLTE si VoWiFi

Digi Mobil. Lista telefoanelor compatibile cu serviciile VoLTE si VoWiFi iti arata daca vei putea folosi noile servicii lansate de catre operatorul de telefonie mobila.

digi mobil telefoane

Digi Mobil. Saptamana aceasta operatorul de telefonie mobila a anuntat lansarea serviciilor VoLTE si VoWiFi pentru clientii din Romania, iar astazi vedem si care dintre telefoanele mobile sunt compatibile cu aceasta tehnologie. Cei de la Digi Mobil nu au o lista completa de telefoane care permit folosirea VoLTE si VoWiFi, insa au o serie de modele pe care le vand in magazinul online, iar in baza lor va puteti face o idee cu privire la modelele adiacente.

Digi Mobil. In mod normal, telefoanele mobile de clasa medie si premium lansate in ultimii 4 ani ar trebui sa fie compatibile cu functia VoLTE, iar in cazul celei VoWiFi lista este ceva mai scurta, dar chiar si asa, exista multe optiuni. Digi Mobil ofera compatibilitate pentru VoLTE si VoWiFi pentru multe modele de telefoane, de la Samsung, Huawei, Motorola, si pana la cele de la Allview, insa din pacate nu exista deocamdata vreun telefon iPhone inclus in lista lor.

Digi Mobil. Telefoane Compatibile cu VoLTE si VoWiFi

Digi Mobil telefoane 1

Digi Mobil. Din pacate, telefoanele iPhone nu au suport pentru VoLTE si VoWiFi la operator pentru ca RCS & RDS nu are certificare din partea Apple pentru a-i vinde telefoanele, deci suportul nu are cum sa fie oferit. Telefoanele iPhone sunt compatibile cu VoLTE si VoWiFi de ani de zile, iar Orange ofera deja aceasta functionalitate, insa cum Digi Mobil nu are reteaua certificata de catre compania Apple, nu va asteptati sa vedeti suport prea curand pentru telefoanele voastre iPhone.

Digi Mobil. Activarea suportului pentru aceste doua tehnologii este ceva clientii asteptau de ceva vreme, iar asta pentru ca RC S& RDS a anuntat ca va lansa VoLTE si VoWiFi in cadrul retelei de telefonie mobila de ceva vreme. Acestea fiind spuse, daca aveti un telefon compatibil cu VoLTE si VoWiFi in reteaua Digi Mobil, dar inca nu puteti folosi serviciile, atunci ar fi bine sa discutati cu un reprezentant al companiei si sa aflati ce ce setari v-ar fi necesare.