DIGI MOBIL. BLACK FRIDAY, Reduceri la Telefoane

DIGI MOBIL. BLACK FRIDAY 2018 a inceput la operatorul de telefonie mobila, si exista reduceri foarte bune atat la telefoane mobile, cat si la abonamente.

DIGI MOBIL BLACK FRIDAY 2018

Digi Mobil. Black Friday 2018 a inceput deasemenea la operatorul detinut de catre RCS & RDS, iar toti cei interesati pot sa profite acum de ofertele excelente pentru a cumpara un telefon mult dorit, si nu numai. Ca in fiecare an, cei de la Digi Mobil au telefoane cu preturi care incep de la 0 LEI, deci fara avans, dar si rate fara dobanda, in cazul in care clientii decid sa profite de aceasta oferta si sa faca o portare din reteaua altui operator de telefonie mobila.

Digi Mobil. Reduceirle de Black Friday 2018 care sunt disponibile la operatorul de telefonie mobila au inceput chiar ieri, si sunt valabile pana pe 30 noiembrie, deci exista timp suficient pentru ca toata lumea sa beneficieze de oferta. Separat de reducerile care exista pentru telefoane, cei de la Digi Mobil le ofera clientilor si reducere de 50% pentru 12 luni de abonament in cazul in care aleg sa profite de oferta existenta, deci vorbim despre beneficii “fara numar”.

DIGI MOBIL. BLACK FRIDAY, Reduceri la Telefoane

Digi Mobil. Abonamentul Optim Nelimitata are la operator pretul de la doar 2.88 euro pe luna in cadrul acestei oferte, iar conform informatiilor din oferta, vorbim despre apeluri nelimitate in Romania, convorbiri nelimitate in retelele fixe din UE, SUA, CANADA, si China. Separat, Digi Mobil ofera desemenea 3000 de minute pentru a vorbi in retelele mobile din UE, SUA, CANADA, si China, deci macar exista o prevedere clara privind limitarea existenta in aceasta privinta.

Digi Mobil. Desigur ca pentru a beneficia de acel pret la abonamentul Optim Nelimitat trebuie sa incheiati un pachet de 4 – 5 abonamente, pentru ca in mod normal pretul e de 4.8 euro pe luna, oricum infim, dar si serviciile sunt pe masura. Acetea fiind spuse, DIGI MOBIL are oferte foaret bune pentru Black Friday 2018 in momentul de fata, si ar cam fi cazul sa profitati de ele, pentru ca preturile sunt intotdeauna mai mici decat la competitori, cel putin la servicii.