eMAG. 15 RECOMANDARI in ULTIMA ZI a CRAZY SALE

eMAG. Ultima zi a CRAZY SALE a inceput astazi, iar in acest articol ai 15 recomandari pentru cateva dintre cele mai bune produse care suntla reducere azi.

emag recomandari crazy sale

eMAG. Aceasta este ultima zi a reducerilor CRAZY SALE de dupa Black Friday 2018, in aceasta pagina fiind disponibile ofertele magazinului online pentru inca doar cateva ore in cursul acestei zile. La noapte CRAZY SALE se va termina la eMAG, iar toate reducerile de care aveti parte in momentul de fata vor disparea complet, asa ca daca n-ati profitat inca de ele, poate ca ar fi cazul sa va uitati cu mult mai mare atentie cu privire la ceea ce vreti sa cumparati.

eMAG. CRAZY SALE a pornit cu reducerile care au ramas dupa Black Friday, iar asta pentru ca 1.7 milioane de produse ale magazinului online n-au fost vandute in ziua cu cele mai mari reduceri din an. Din aceasta cauza, ele au fost reintroduse in campania CRAZY SALE, cu reduceri la fel de bune, sau aproape la fel de bune, iar astazi este ultima zi in care mai poti profita de ele pentru a cumpara produse la preturi la care nu sperau sa le ai.

eMAG. 15 RECOMANDARI in ULTIMA ZI a CRAZY SALE

eMAG. Mai jos puteti vedea reducerile cele mai bune pe care magazinul le are astazi in aceasta pagina pentru campania CRAZY SALE, ele fiind promovate de catre magazinul online ca fiind cele de care sa profiti. Vorbim despre ofertele cele mai bune din cursul zilei de astazi de la eMAG pentru magazinul online, recomandarile fiind excelente chiar si pentru a cumpara cumparaturile dupa Black Friday, chiar daca ai mai cumparat ceva inainte.

  1. Televizor LED Smart Samsung cu 27% reducere
  2. Televizor LED Star-Light la doar 550 de LEI
  3. Televizor LED Curbat Smart Samsung cu 44% reducere
  4. Telefon mobil Samsung Galaxy S9 Plus cu 1400 LEI reducere
  5. Telefon mobil Huawei P20 Lite cu 41% reducere
  6. iPhone 7 cu 9% reducere
  7. Laptop ASUS X541NA-GO508 cu 26% reducere
  8. Laptop Lenovo IdeaPad cu 26% reducere
  9. Laptop Dell Inspiron cu 26% reducere
  10. Combina frigorifica Arctic cu 38% reducere
  11. Frigider cu 2 usi Heinner cu 40% reducere
  12. Congelator Liebherr Confort cu 33% reducere
  13. Fossil, Ceas cu funtii multiple Grant cu 30% reducere
  14. Esprit, Jacheta cu gluga si aspect 2in1 cu 61% reducere
  15. Masina de spalat rufe Slim Arctic cu 36% reducere

eMAG. Conform celor de la eMAG, doar pana la miezul noptii vom mai putea profita de ofertele de mai sus pentru a nu ramane cu un gust amar ca nu am cumparat ceea ce ne doream de Black Friday, sau dupa aceea. Sfatul meu este sa cumparati cat mai repede orice v-ati dorit si nu ati reusit inca, pentru ca ofertele sunt pe cale de disparitie, ele fiind oricum atat de bune incat e greu de inteles de ce inca nu au disparut din magazinul online.