iPhone X – Cum il Transformi intr-un iPhone XS Auriu

iPhone X poate fi transformat intr-un iPhone XS auriu in doar cativa pasi, iata ce iti trebuie, si cum faci aceasta modificare interesanta pe telefon.

iphone x transformi iphone xs

Unul dintre marile regrete ale celor care au cumparat iPhone X are la baza faptul ca telefonul nu a fost pus in vanzare intr-o versiune aurie de catre compania Apple. Ei bine, cu iPhone XS problema a fos trezolvata, insa cei cu vechile telefoane au ramas fara posibilitatea de a isi modifica telefoanele, sau cel putin fara a pierde garantia pentru ele.

iPhone X este transformat in clipul video de mai jos intr-un iPhone XS in cativa pasi nu foarte simpli, insa rezultatul final este destul de apropiat de eea ce ofera compania Apple. Desigur ca nu este recomandat sa faceti asa ceva acasa daca n-ati mai trecut printr-o procedura similara pana acum, insa daca ati mai facut-o, atunci gasiti aici carcasa.

Articolul precedentCarcasa ce Transforma Apple Watch in iPod (CONCEPT)
Articolul următoreMAG. 15 RECOMANDARI in ULTIMA ZI a CRAZY SALE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.