Huawei. PROBLEMA ce Devine tot mai INGRIJORATOARE

Huawei. O problema mare devine tot mai ingrijoratoare pentru compania chinezeasca, iata ce risca daca ea nu este rezolvata inainte ca asta sa devina imposibil.

huawei problema 5g

Huawei. O problema foarte mare devine tot mai ingrijoratoare pentru compania chinezeasca, iar asta pentru ca ea se extinde fara a putea fi oprita, si va pune in pericol incasarile generate de catre companie. Ma refer aici la problemele cu interzicerea capacitatii companiei Huawei de a participa la licitatii pentru crearea retelelor 5G de mare viteza din diverse tari, care ar putea avea impact si asupara vanzarilor de telefoane, cum se intampla deja in SUA.

Huawei. Saptamana trecuta compania a fost tinta unor cereri din partea unor oficiali ai guvernului din Germania pentru interzicerea folosirii echipamentelor chinezilor pentru crearea retelelor 5G, de mare viteza, din tara. Cererile au venit la doar cateva luni dupa ce in Australia a fost interzisa folosirea echipamentelor Huawei pentru retelele care vor fi create acolo, iar in Canada se pune presiune serioasa pe guvern sa ia o masura similara in perioada urmatoare.

Huawei. PROBLEMA ce Devine tot mai INGRIJORATOARE

Huawei. Marea Britanie este o alta tara in care inca se discuta posibila interzicere a folosirii echipamentelor chinezilor, iar de aici se va merge si spre alte tari importante din Europa, asa cum v-am spus ca se va intampla cu Germania. Huawei s-a aparat viguros in toata aceasta perioada si a spus ca nu ofera vreodata acces la datele din echipamentele sale catre guvernul chinez, asa cum o acuza toata lumea, insa mai nimeni nu pare sa creada asa ceva in momentul de fata.

Senior German officials are planning a last-ditch drive to convince the government to consider excluding Chinese firms such as Huawei from building the country’s 5G infrastructure amid concerns this could compromise national security. The behind-the-scenes push in Berlin, which comes after decisions by Australia and the United States to ban Chinese suppliers from 5G, has emerged at a late stage, with Germany expected to start its 5G auctions in early 2019.

Huawei. Daca Germania, Marea Britanie, si Canada vor decide sa interzica echipamentele companiei pentru retelele 5G, atunci e de asteptat ca restul marilor tari europene sa faca acelasi lucru, iar din acel punct compania va cam fi compromisa. Daca in Marea Britanie si Germania se poarta asemenea discutii privind Huawei, e clar ca si in alte mari tari europene se poarta discutii similare privind masuri de interdictie luate impotriva chinezilor.