OPPO. PRIMELE IMAGINI cu Noul Telefon Pliabil

OPPO. Primele imagini cu noul telefon pliabil al chinezilor ne arata schimbarea pe care o aduce pentru viitoarea generatie de smartphone-uri ale chinezilor.

oppo telefon pliabil

OPPO. Compania chinezeasca aflata in mare concurenta cu cei de la Huawei, are astazi dezvaluite primele imagini cu telefonul pliabil pe care l-ar putea lansa pentru clientii din China, si poate din alte zone de pe glob. Din moment ce Huawei are in dezvoltare in telefon pliabil, era de asteptat ca si OPPO sa dezvolte o solutie proprie, iar asta inseamna ca de la Vivo si OnePlus ne putem astepta la ceva similar, in special de a la a doua companie, care face parte din acelasi grup cu OPPO.

OPPO. Telefonul pliabil din aceste imagini a fost prezentat intr-un brevet de inventie pe care chinezii l-au inregistrat pentru a isi proteja ideile, desi ele sunt departe de a fi noi, ceilalti producatori avand design-uri foarte similare. Spre deosebire de ceea ce am vazut la Samsung GALAXY X, in cazul telefonului pliabil al OPPO, ecranul este montat in exteriorul carcasei, si ramane vizibil in ambele parti ale acesteia atunci cand este pliat de catre utilizator.

OPPO. PRIMELE IMAGINI cu Noul Telefon Pliabil

oppo telefon pliabil 1

OPPO. Aceasta metoda de pliere elimina necesitatea de a mai avea un ecran in exteriorul carcasei, iar cei de la Huawei ar putea avea un telefon similar, pentru ca pana acum nu s-a spus nimic despre vreunul exterior pentru acel telefon al chinezilor. Ideea celor de la OPPO este totusi destul de problematica, pentru ca a avea ambele ecrane expuse in exteriorul carcasei creste serios fragilitatea, pentru ca in loc de o carcasa si un ecran de sticla, exista un ecran pliabil de sticla, care e mult mai scump de inlocuit daca se sparge.

oppo telefon pliabil 2

OPPO. Daca acest design pentru telefonul chinezilor va fi folosit, atunci nu vom vorbi despre o premiera, deoarece Royole FlexPai este gandit la fel, la baza, dar ar un design usor diferit, cu o margine mai groasa. Acestea fiind spuse, cei de la OPPO si-au aratat foarte clar intentiile de a lansa un telefon pliabil pentru clientii din lumea intreaga, iar cat succes va avea, sau nu, are la baza simpla dezvoltare intr-o versiune finala care sa fie cu adevarat utila.

3 COMENTARII