Nokia 9. NOI IMAGINI Confirma Design-ul UIMITOR

Nokia 9. Noi imagini confirma design-ul surprinzator pe care il va avea telefonul celor de la HMD Global, finlandezii pregatind o schimbare foarte mare.

Nokia 9 carcasa

Nokia 9. Noul telefon al finlandezilor urmeaza sa fie unul dintre cele mai uimitoare lansate in ultimii ani, iar asta din cauza faptului ca va avea o camera cu nu mai putin de 5 senzori de imagine, dupa cum ati vazut deja. Ei bine, astazi avem noi imagini cu o carcasa facuta special pentru Nokia 9 de catre un producator de accesorii cu informatii despre lansarea telefonului, iar ea confirma faptul ca HMD Global are curajul de a oferi schimbari inedite pentru piata smartphone.

Nokia 9 carcasa 2

Nokia 9. In general, producatorii de accesorii pentru telefoane au informatii valide cu privire la telefoane care inca nu au fost lansate, iar aceeasi ar putea fi situatia si in cazul acestui nou model al HMD Global. Am vazut inclusiv imagini cu prototipuri ale Nokia 9 care n-au mai ajuns sa fie lansate de catre producator, asa ca aparitia acestora cu o carcasa facuta in baza specificatiilor telefonului nu ar trebui sa mire pe cineva in acest punct.

Nokia 9. NOI IMAGINI Confirma Design-ul UIMITOR

Nokia 9 carcasa 1

Nokia 9. Desi vedem in aceste imagini cam cum urmeaza sa arate telefonul, din pacate nu avem dezvaluite detalii cu privire la specificatii, sau la alte informatii importante cu privire la dispozitiv. Specificatii anterioare au sugerat ca Nokia 9 ar urma sa ofere un ecran cu diagonala de minim 5.9 inch, un chip Qualcomm Snapdragon 8150, 6 sau 8 GB de memorie RAM, iar in ceea ce priveste camera cu 5 senzori de imagine, misterul este unul si mai mare.

Nokia 9 carcasa 3

Nokia 9. Telefonul a fost certificat deja pentru lansare de catre HMD Global inca din primavara acestui an, dar nimeni nu stie de ce s-a decis ca lansarea sa fie amanata, dar e posibil ca totul sa aiba legatura cu noua camera. Nu se stie in acest moment cand ar urma sa fie lansat Nokia 9, sau cat ar urma sa coste, dar ne putem astepta la un pret destul de mare pentru o camera care are 5 senzori de imagine, ceva ce nu e usor de integrat intr-un telefon.