Facebok PROBLEME MARI de Functionare la Nivel Global

facebook probleme

Facebook a avut si inca are astazi probleme serioase de functionare la nivel global, compania americana recunoscand in mod oficial ca lucrurile nu merg tocmai bine. Mai jos aveti un mesaj prin care cei de la Facebook recunosc faptul ca exista probleme de functionare pentru reteaua de socializare in SUA, insa ele au afectat in diverse momente, diverse tari.

Facebook este partial nefunctionala in anumite tari europene chiar in acest moment, dar pe parcursul zilei a avut probleme mari chiar si in Romania, Messenger fiind picat la un moment dat. Desigur ca nu exista vreo explicatie cu privire la aceste probleme care afecteaza reteaua de socializare, insa e foarte posibil ca diverse schimbari sa fie facute in centrele de date ale companiei.

Facebok PROBLEME MARI de Functionare la Nivel Global

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, iar rareori se intampla sa aiba probleme mari de functionare, ele fiind de obicei legate de diverse actiuni facut de catre inginerii companiei. Acum totul este un simplu mister, pentru ca nimeni de la Facebook nu a oferit vreun detaliu cu privire la motivele din cauza carora reteaua e picata partial.

Facebook va reveni cu siguranta la un nivel normal de functionare in urmatoarele zeci de minute, sau poate chiar ore, indiferent cat va dura, lucrurile vor reveni la normal cu siguranta.