Google. LAUDE SURPRINZATOARE Venite de la Apple

Google. Presedintele companiei Apple a laudat din plin serviciile celor din Mountain View intr-un recent interviu aparut in presa americana.

google search apple

Google. O serie de laude surprinzatoare au venit de la presedintele companiei Apple pentru motorul de cautare al celor din Mountain View, cel multumita caruia Apple castiga multe miliarde de dolari anual. Presedintele Apple a afirmat ca motorul de cautare al celor de la Google Este cel mai bun din lume in momentul de fata, iar asta desi acum cateva luni a criticat din toate lunctele de vedere modul in care sunt tratate datele utilizatorilor care folosesc serviciile Google.

Google. Nu mai putin de 9 miliarde de dolari ar incasa compania Apple pentru faptul ca Google Search este motorul de cautare predefinit al Safari, deci e normal ca Tim Cook sa inceapa sa laude un generator atat de mare de venituri. Desigur ca presa a fost foarte atenta si l-a “taxat” pe presedintele Apple dupa ce a laudat motorul de cautare al celor de la Google, insa desigur ca el a avut si un raspuns nu foarte credibil pregatit pentru a explica de ce lauda acum serviciul.

Google. LAUDE SURPRINZATOARE Venite de la Apple

Google. Ca raspuns pentru intrebarile jurnalistilor privind schimbarea de atitudine fata de serviciile companiei din Mountain View, Tim Cook a adus in discutie setarile Safari care permit navigarea in mod privat pe internet. Mai mult decat atat, Tim Cook a afirmat ca Safari are implementat un sistem inteligent care ar impiedica urmarirea utilizatorilor in timp ce navigheaza pe internet, iar astfel Google nu ar putea sa ii monitorizeze pentru a le afisa reclame relevante.

I think their [Google’s] search engine is the best. Look at what we’ve done with the controls we’ve built in. We have private web browsing. We have an intelligent tracker prevention. What we’ve tried to do is come up with ways to help our users through their course of the day. It’s not a perfect thing. I’d be the very first person to say that. But it goes a long way to helping.

Google. Cu 9 miliarde de dolari incasari din promovarea motorului de cautare al celor de la Google, Apple poate sa spuna absolut orice pentru a continua sa incaseze bani, iar asta n-ar trebui sa mire pe cineva. Apple acopera acum practicile celor de la Google, care oricum au cel mai bun motor de cautare existent pe planeta in momentul de fata, insa important aici este cat de usor se schimba atitudinea celor de la Apple cand este vorba despre bani.