Fortnite. Arma EXPLOZIVA Anuntata de Epic Games

Fortnite. O noua arma extrem de interesanta a fost anuntata de catre Epic Games pentru lansare in joc, iata cat de puternica este si ce poti face cu ea.

2

Fortnite dinamita

Fortnite. Zilnic avem parte de noutati cu privire la jocul extrem de popular al celor de la Epic Games, iar acum vorbim despre o noua arma exploziva care este pregatita pentru lansare de catre americani. De aceasta data vorbim despre oferirea in Fortnite a unei dinamite in cadrul jocului de catre cei de la Epic Games, ceva ce foarte multi jucatori vor folosi cu siguranta pentru a distruge cat mai multe obiecte, sau cladiri, si a omora cat mai multi jucatori adversi.

Fortnite. Desigur ca Epic Games a evitat sa ofere detalii clare cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere aceasta noua arma pentru utilizatori, preferand doar sa afiseze o poza cu dinamita ce va putea fi folosita. Daca ne uitam totusi la alte jocuri in care este implementata dinamita, atunci in Fortnite ne putem astepta ca jucatorii sa o poata folosi pentru a declansa explozii intarziate, cu surprize foarte neplacute pentru cei care vor fi surprinsi de catre ele.

Fortnite. Arma EXPLOZIVA Anuntata de Epic Games

Fortnite dinamita 1

Fortnite. In ultima perioada cei de la Epic Games au implementat o sumedenie de arme noi pe care jucatorii le pot folosi pentru a-i distruge pe oricare dintre ceilalti jucatori, dar si pentru a distruge diverse cladiri. Acum Epic Games se gandeste ca n-ar strica sa faca lucrurile si mai interesante cu includerea in Fortnite a unei arme cu adevarat inedite, de care nu va putea scapa cineva care nu stie unde anume se afla, si cand urmeaza sa explodeze.

Fortnite. Cresterea constanta a numarului de jucatori a generat si o crestere a numarului de schimbari si evenimente pe care cei de la Epic Games le fac pentru jucatori, iar acest lucru este foarte bun pentru toti. Chiar daca Epic Games nu a anuntat inca momentul in care va face aceasta schimbare pentru Fortnite, nu este exclus ca ea sa apara foarte curand in joc.