Fortnite. Arma EXPLOZIVA Anuntata de Epic Games

Fortnite. O noua arma extrem de interesanta a fost anuntata de catre Epic Games pentru lansare in joc, iata cat de puternica este si ce poti face cu ea.

Fortnite dinamita

Fortnite. Zilnic avem parte de noutati cu privire la jocul extrem de popular al celor de la Epic Games, iar acum vorbim despre o noua arma exploziva care este pregatita pentru lansare de catre americani. De aceasta data vorbim despre oferirea in Fortnite a unei dinamite in cadrul jocului de catre cei de la Epic Games, ceva ce foarte multi jucatori vor folosi cu siguranta pentru a distruge cat mai multe obiecte, sau cladiri, si a omora cat mai multi jucatori adversi.

Fortnite. Desigur ca Epic Games a evitat sa ofere detalii clare cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere aceasta noua arma pentru utilizatori, preferand doar sa afiseze o poza cu dinamita ce va putea fi folosita. Daca ne uitam totusi la alte jocuri in care este implementata dinamita, atunci in Fortnite ne putem astepta ca jucatorii sa o poata folosi pentru a declansa explozii intarziate, cu surprize foarte neplacute pentru cei care vor fi surprinsi de catre ele.

Fortnite. Arma EXPLOZIVA Anuntata de Epic Games

Fortnite dinamita 1

Fortnite. In ultima perioada cei de la Epic Games au implementat o sumedenie de arme noi pe care jucatorii le pot folosi pentru a-i distruge pe oricare dintre ceilalti jucatori, dar si pentru a distruge diverse cladiri. Acum Epic Games se gandeste ca n-ar strica sa faca lucrurile si mai interesante cu includerea in Fortnite a unei arme cu adevarat inedite, de care nu va putea scapa cineva care nu stie unde anume se afla, si cand urmeaza sa explodeze.

Fortnite. Cresterea constanta a numarului de jucatori a generat si o crestere a numarului de schimbari si evenimente pe care cei de la Epic Games le fac pentru jucatori, iar acest lucru este foarte bun pentru toti. Chiar daca Epic Games nu a anuntat inca momentul in care va face aceasta schimbare pentru Fortnite, nu este exclus ca ea sa apara foarte curand in joc.