Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Model cu 6 CAMERE

Samsung GALAXY S10. Un nou model special al telefonului este anuntat cu 6 camere si un ecran gigant, iata ce specificatii sunt dezvaluite pentru el.

Samsung GALAXY S10 camere

Samsung GALAXY S10. Informatiile cu privire la noul model de telefon continua sa apara, iar cele recente ne spun ca Samsung pregateste un model “monstru” al seriei pe care o va lansa in luna martie a anului 2019. Mai exact, conform unor surse apropiate celor din Coreea de Sud, unul dintre modelele Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat cu nu mai putind e 6 camere integrate, o premiera pentru coreeni, dar probabil si pentru lumea intreaga la inceput de 2019.

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane va fi disponibila in modele care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.5 inch, iar seprat de cele trei care vor fi lansate la nivel global, va exista si o versiune care va fi vanduta doar in Coreea de Sud. Aceasta versiune speciala a Samsung GALAXY S10 va avea ecran cu diagonala de 6.7 inch, conectivitate 5G, si cele 6 camere care sunt anuntate acum, ele neurmand a fi implementate si in modelele celelalte.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Model cu 6 CAMERE

Samsung GALAXY S10. Conform informatiilor de astazi, vorbim despre o camera principala cu 4 senzori de imagine, si o camera frontala duala, cel mai probabil 3D, Huawei avand ceva similar, dar cu 5 senzori de imagine in loc de 6. Schimbarile sunt impresionante, in special pentru ecranul cu diagonala de 6.7 inch, Samsung GALAXY S10 fiind anuntat ca un telefon “monstru”, cu foarte multe modificari impresionante anuntate de catre coreeni prin diverse zvonuri.

Samsung Electronics Co. is planning a major technological upgrade for its 10th anniversary flagship phones next year, including next-generation 5G network speeds, bigger screens and more cameras, according to people familiar with the matter.

Samsung GALAXY S10. Recapituland, vorbim despre un model special al seriei care are 6 camere, ecran cu diagonala de 6.7 inch, si conectivitate 5G, deci noutati care ar trebui sa faca foarte multi clienti sa il cumpere. Desigur ca toate aceste specificatii nu sunt 100% sigure deocamdata, insa publicatia care anunta modelul special al Samsung GALAXY S10 este una de mare incredere, asa ca nu exista motive sa credem ca informatiile nu ar fi 100% reale.