Huawei. DATA CAND LANSEAZA Telefonul Pliabil

Huawei. Data cand se lanseaza telefonul pliabil a fost anuntata in exclusivitate de catre operatorii de telefonie care au avut ocazia de a vedea si primul prototip.

huawei lansare telefon pliabil

Huawei. Compania chinezeasca a prezentat deja primul prototip al telefonului pliabil pentru operatorii de telefonie mobila, iar acestora le-a dezvaluit si cand lanseaza telefonul pentru clientii din intreaga lume. Conform informatiilor venite de la Huawei, Mobile World Congress 2019 este evenimentul in cadrul caruia va lansa telefonul pliabil, atunci urmand a fi prezentat oficial, iar punerea in vanzare va avea loc undeva prin cursul verii anului 2019, dar nu mai devreme.

Huawei. Mobile World Congress 2019 este programat sa aiba loc intre 25 – 28 februarie 2019 in Barcelona, deci data lansarii telefonului pliabil al chinezilor ar trebui sa fie 25 februarie, ei obisnuind sa prezinte telefoanele chiar in prima zi de eveniment. Desigur ca Huawei ar putea decide sa faca prezentarea chiar si in weekend-ul anterior evenimentului, asa cum obisnuieste sa mai faca si Samsung, insa am vorbi doar despre o avansare a datei de prezentare cu una, sau doua zile.

Huawei. DATA CAND LANSEAZA Telefonul Pliabil

Huawei. Stiu, veti spune ca am inventat povestea, insa in cadrul Mobile World Congress 2019 va fi lansata seria Huawei P30 de catre compania chinezeasca, iar tot atunci vom vedea pentru prima oara si telefonul pliabil. Nu exista vreun motiv pentru ca Huawei sa nu prezinte telefonul pliabil tot atunci, mai ales ca nu il va pune in vanzare imediat dupa eveniment, iar in vara poate organiza in eveniment separat pentru a prezenta iar telefonul inainte ca el sa ajunga efectiv in magazine.

Huawei plans to officially announce the folder button in Mobile World Congress (MWC) 2019 next February. Huawei is reportedly receiving 5G folder display panel from China BOE. When folded and unfolded, the screen sizes were 5 inches and 8 inches, respectively, which were reported to be 0.4 inches and 0.7 inches larger than Samsung Electronics folder blades (4.6 inches and 7.3 inches).

Huawei. Motivul care a stat la baza luarii deciziei de a prezenta telefonul pliabil in cadrul Mobile World Congress 2019 are la baza faptul ca Samsung GALXY X va fi prezentat tot in cadrul acestui eveniment. Huawei vrea sa profite de toata agitatia generata de prezentarea telefonului pliabil al Samsung, si vrea sa arate ca are un competitor deja pregatit, asa ca e mai mult decat logic sa-l lanseze atunci, chiar daca nu-l pune in vanzare, ideea fiind de a arata ca are ceva similar.

1 COMENTARIU

  1. Samsung ai tras niste bani in ultimii 20 ani de pe telefoane…e timpul sa iti spunem pa pa
    Noroc ca a apucat si Viorel sa isi ia un note 9 pe care sa il tina 9-10 ani