Huawei MATE X. CUM va face UITAT Telefonul Samsung

Huawei MATE X. Marele pariu al companiei chinezesti pentru piata smartphone are primele detalii anuntate astazi, dar iata cel secret care va face uitat Samsung GALAXY X.

Huawei MATE X ecran

Huawei MATE X. Aceasta este denumirea generica pentru telefonul pliabil pregatit pentru lansare de catre chinezi, dispozitivul neavand pana acum vreo denumire zvonita, desi a fost prezentat luna aceasta pentru unii operatori. Asa am aflat si ca Huawei MATE X este pregatit pentru a fi lansat oficial in vara anului viitor cu conectivitate 5G, dar si un ecran care este mai mare decat cel pregatit pentru Samsung GALAXY X de catre competitorii din Coreea de Sud.

Huawei MATE X. Conform unui reprezentant al unui operator de telefonie pentru care Huawei a facut o prezentare a unui prototip al telefonului pliabil, acesta va avea un ecran cu diagonala de 8 inch, atunci cand este deschis. Cand este pliat, Huawei MATE X ar urma sa aiba ecranul de 8 inch impartit in doua versiuni care au diagonale de cate 5 inch fiecare, iar asta va oferi suficient de mult spatiu pentru vizualizare de imagini, clipuri video, sau chiar pentru jocuri.

Huawei MATE X. CUM va face UITAT Telefonul Samsung

Huawei MATE X. In comparatie cu Samsung GALAXY X, telefonul celor de la Huawei va avea un ecran cu diagonala cu 0.7 inch mai mare cand este deschis, si 0.4 inch mai mare cand este pliat de catre utilizator. Diferenta pare mica, insa in realitate este foarte mare, si ar putea face Huawei MATE X mult mai atractiv pentru consumatori, mai ales daca va avea specificatii suficient de puternice, si daca va avea functii suficient de bune pentru utilizarea zilnica.

Huawei MATE X. Stim cu totii ca lumea pune foarte mare accent pe experienta de utilizare pentru un model complet nou de telefon, iar cei de la Google au anuntat lansarea unei noi versiuni a Android care sa fie special pregatita pentru telefoane pliabile. Huawei MATE X va folosi aceasta versiune speciala, la fel ca Samsung GALAXY X, insa cat de buna va fi ea pentru aceste modele de telefoane, vom afla abia dupa ce primele unitati vor ajunge efectiv la consumatori.