Google Chrome. NOUA Schimbare MAJORA Anuntata

Google Chrome. O noua schimbare importanta este anuntata pentru browserul celor de la Google, iata ce vei putea face in curand cu ajutorul sau.

google chrome tab

Google Chrome. Schimbarile pentru binecunoscutul browser al companiei Google continua cu o modificare la care nimeni nu se prea gandea acum cateva saptamani, insa care iata ca este anuntata acum. Mai exact, pentru Google Chrome ar urma sa fie implementat un sistem care va grupa tab-urile pe care noi le avem deschise, astfel incat acestea sa fie organizate mai eficient, si sa fie mai usor de accesat de catre noi cand avem mai multe deschise simultan.

Google Chrome.  Browserul va grupa tab-urile pe care noi le avem deschise pentru diverse website-uri, iar in baza a ceea ce este vizibil acum, se pare ca aceasta grupare se face in functie de task-urile pe care le fac utilizatorii. Functionalitatea seamana destul de mult cu cea a bookmark-urilor pe care Google Chrome ne permite sa le cream, astfel ca utilizatorii pot sa grupeze tab-urile importante intr-un fel de foldere, pentru a le accesa mai usor cand au nevoie de ele.

Google Chrome. NOUA Schimbare MAJORA Anuntata

Google Chrome. In momentul de fata exista o serie de extensii pentru browserul celor de la Google care ofera o functionalitate similara, insa in ce masura este totul la fel de util, deocamdata nu stie nimeni. Totusi, e bine de vazut ca pentru Google Chrome sunt gandite functii de acest gen, care le permit utilizatorilor sa acceseze mult mai usor website-urile pe care le frecventeaza des, lucru care simplifica foarte mult interactiunea cu respectivele pagini de internet.

Tab Groups – Organize tabs into visually distinct groups, e.g. to separate tabs “associated with different tasks.”

Google Chrome. In momentul de fata functionalitatea este intr-un stadiu incipient al procesului de dezvoltare, asa ca nu se stie foarte clar cam cand ar putea fi oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga. In ciuda acestui lucru, pentru Google Chrome sunt pregatite multe alte noutati mai interesante, printre ele numarandu-se, intr-un final, si sistemul care blocheaza in mod automat reclamele menite sa pacaleasca oamenii cu mesajele pe care le afiseaza.