Google. Colaborare SPECIALA cu Microsoft, Iata DE CE

Google. O colaborare speciala cu Microsoft are loc in momentul de fata, iata ce pregatesc pentru lansare cele doua companii americane in momentul de fata.

google chrome microsoft

Google. O colaborare speciala dintre cei din Mountain View si Microsoft a fost pornita pentru a crea ceva ce unii asteapta de ceva vreme, ideea celor doua companii fiind apreciata de catre toti care au aflat despre ea. Mai exact, Google si Microsoft colaboreaza in momentul de fata pentru lansarea unei versiuni speciale a browserului Google Chrome, care urmeaza sa functioneze inclusiv pe calculatoarele care ruleaza Windows 10 in baza unor procesoare ARM.

Google. Cei de la Microsoft au inceput de ceva vreme sa pregateasca Windows 10 pentru ARM astfel incat Google Chrome sa fie compatibil, insa era nevoie si de implicarea celor din Mountain View pentru ca proiectul sa fie finalizat. Cei de la Qualcomm anuntasera inca de luna trecuta ca Google Chrome pentru Windows 10 rulat pe calculatoare cu procesoare RAM este in momentul de fata in proces de dezvoltare atat la compania Google, cat si la compania Microsoft.

Google. Colaborare SPECIALA cu Microsoft, Iata DE CE

Google. Desi Google Chrome a fost interzis in Microsoft Store in cursul anului trecut pentru ca incalca regulile privind aplicatiile care pot fi publicate acolo, iata ca acum companiile colaboreaza intre ele. Desi Google si Microsoft colaboreaza pentru aceasta versiune speciala a Google Chrome, este nevoie si de o modificare a regulilor de functionare a magazinului de aplicatii detinut de catre cei din Redmond, altfel lucrurile nu vor functiona prea grozav.

Windows 10 is catching up with all the other operating systems by offering better support for ARM processors, but this means third-party developers will also need to work on making their apps faster in the new ecosystem. Google now seems to have begun work on Google Chrome for Windows 10 on ARM, with a little help from an unexpected ally.

Google. Microsoft stie ca Google Chrome este cel mai popular browser in momentul de fata, si stie ca lumea nu va folosi Microsoft Edge, indiferent cat de bune ar fi calculatoarele cu procesoare ARM. Calculatoarele RAM au un foarte mare avantaj prin faptul ca ofera autonomie foarte buna multumita procesoarelor pentru telefoane, performantele incepand sa fie din ce in ce mai bune, iar Google si Microsoft vor oferi mai multe motive de a le folosi.