Windows 10. NOI PROBLEME MARI pentru Calculatoare

Windows 10. Noi probleme mari au fost descoperite de catre cei care au instalat October 2018 Update in propriile calculatoare, iata ce se intampla.

windows 10 intel

Windows 10. A trecut cam o saptamana din momentul in care October 2018 Update a fost lansat de catre compania Microsoft, iar problemele continua sa apara pentru utilizatorii care au instalat actualizarea. Mai exact, se pare ca problemele pe care oamenii le-au avut cu driverele Intel persista, iar cei de la Microsoft n-au reusit sa faca Windows 10 chiar atat de bine incat sa functioneze fara cusur pe orice fel de calculatoare care au componente fabricate de catre cei de la Intel.

Windows 10. Problemele October 2018 Update sunt atat de mari incat compania Microsoft a decis iar sa blocheze instalarea actualizarii pe anumite tipuri de calculatoare care au procesoare Intel, si nu numai. Se pare ca problemele care au aparut acum sunt diferite fata de cele pe care utilizatorii de calculatoare cu Windows 10 si componente Intel le-au avut, iar ele sunt la fel de grave precum isi imaginau oamenii, asa ca daca nu puteti instala actualizarea, acum stiti si de ce.

Windows 10. NOI PROBLEME MARI pentru Calculatoare

Windows 10. Probleme utilizatorilor variaza, unii spunand ca nu mai au sunet in urma instalarii October 2018 Update, in timp ce altii au probleme cu blocaje complet ale calculatoarelor. Deocamdata cauza nu este cunoscuta, insa s-ar parea ca instalarea Windows 10 pe anumite calculatoare cu componente Intel ar declansa activarea anumitor functii care nu sunt suportate de catre sistemul de operare pentru acele componente, iar de aici ar veni si sumedenia de probleme intampinate.

After updating to Windows 10, version 1809 [October 2018 Update], audio playback from a monitor or television connected to a PC via HDMI, USB-C or DisplayPort may not function correctly on devices with these drivers. We are working with Intel to expire these display drivers and provide a resolution in an upcoming release.

Windows 10. Desigur ca Microsoft a recunoscut si de aceasta data faptul ca sistemul sau de operare este departe de a fi perfect, si ca investigheaza problemele descoperite de catre utilizatori pana in prezent. Nu se stie cat timp va fi necesar pentru ca problemele sa fie rezolvate in totalitate, insa Windows 10 are pana atunci blocata actualizarea pentru unele persoane, asa ca ele n-ar trebui sa fie afectate de aceste probleme pentru ca nu pot instala actualizarea.

6 COMENTARII

  1. E clar…Microsoft…sa dispareti complet !!! Sa fiti distrusi si rasi de pe fata pamantului cu windowsul 10 al vostru cu tot si sa stergeti toate WINDOWSURILE de la 7 in sus si vista…iar ultimul sistem de operare sa ramana windows 7 care e cel mai bun si restul din spate bineinteles…

  2. Deci acum ascultam audio de pe televizor pe PC prin HDMI(ARC sau cum ?). Nu am mai auzit asa ceva. Cine ar face asa ceva ?
    Si asta e marea problema , ca nu merge pe cateva calculatoare cu ceva chipset crap ?