Huawei. Va RENUNTA la ANDROID pentru Telefoane

Huawei. O decizi radicala a companiei chinezesti a fost dezvaluita, ea intentionand sa renunte la sistemul de operare Android pentru telfeoanele sale.

huawei fuchsia

Huawei. Compania chinezeasca va renunta la Android pentru telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga, un prim pas fiind deja facut de catre ei, schimbarea fiind una foarte mare, dar necesara. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa inceapa testarea sistemului de operare Fuchsia, vazut de catre foarte multi ca inlocuitorul sistemului de operare Android, acesta fiind dezvoltat tot de catre cei de la Google, ca o evolutie pentru intreaga gama de utilizatori ai sistemelor sale de operare.

Huawei. In ultimul an chinezii au inceput sa aloce tot mai multe resurse pentru testarea Fuchsia pentru telefoanele proprii, iar Honor Play este primul model descoperit cu acest sistem de operare instalat de catre chinezi. Testarea sistemului de operare Fuchsia pentru telefoanele Huawei a fost descoperita printr-o confirmare facuta de catre un inginer al companiei ca sistemul de operare a fost instalat si rulat pe un telefon Honor Play care are chip Kirin 970, cel mai recent al companei.

Huawei. Va RENUNTA la ANDROID pentru Telefoane

huawei fuchsia 1

Huawei. Avand in vedere ca Fuchsia este testat pe cele mai recente chip-uri pentru telefoanele chinezilor confirma foarte clar intentia lor de a aduce pe piata telefoane cu acest sistem de operare in viitor. Se pare ca Honor Play ar fi si primul telefon comercial Android care are testat Fuchsia, iar cei de la Huawei surprind prin dezvaluirea intentiilor privind inlocuirea sistemului de operare Android, in viitor, cu cel nou pe care compania Google inca il are in dezvoltare.

Huawei. Fuchsia este vazut ca un inlocuitor pentru Android care ar fi suficient de versatil pentru a oferi o experienta mult mai buna pe orice fel de dispozitive electronice, ea fiind nativ gandita de la bun inceput, nu fortata pe parcurs, precum in cazul Android. Desi lansarea unor telefoane Huawei care au Fuchsia este asteptata de catre foarte multa lume, din pacate este nevoie de foarte multa rabdare, pentru ca Google inca e la ani distanta de a lansa acest sistem de operare.

22 COMENTARII

  1. Tu citești ceea ce scrii sau scrii fără să înțelegi propriile-ți mesaje?

    “Probabil ar fi un android evuolat și pate va fi curat
    Asta ar fi evoluție ?

  2. bună seara și mă scuzați pentru că deranjez. Vreau să vă întreb dacă există vreo metodă să decodez un iPhone XS Max. Codat orange România. Vă las seria și poate mă ajutați mulțumesc 357291090806476

  3. Nu exista,iPhone-urile se decorează doar pe server dacă vrei sa păstrezi garanția ,altfel la baetii deștepți merge dar risti

  4. am înțeles. Că nu am nicio șansă să îl pot decoda. Cat despre vânzare. Dacă va fi să-l văd vreodată o voi face cu 5000 RON.

  5. Mă întreb dacă asta este violatorul androidului și dacă o fi bine așa
    Ce este greșit ?
    Trebuie să-ți desenez sau ce ?

  6. adica ai bani sa dai 50 mil ca un c0calar distrus pe un telefon care e probabil cat jumatate din masina ta, si nu ai 400 lei pt decodare? hahah tipic romanesc va luati ish!t dar voi nu aveti credit

  7. Tocmai că tu nu înțelegi ce scrii. Recunoști că este un fel de android evoluat după care te întrebi dacă este evoluat ???

  8. olx nou sigiliat,la magazine gsm , daca te uiti doar la destea emag altex nu este,insa valoarea lor scade ff mult dupa 1an nu doar la iphone , eu unu am cumparat xs max cu 4700 sigiliat de la un gsm

  9. Print screen ca n-ai voie link cu iphone x sigilat, nu conteaza capacitatea. De la 3000 la 4700 sunt 1700 de lei ce incerci sa spui?

  10. Iphone x il iei cu 3000-3300max sigilat , xs cu 4400-4500, xs max cu 4800-5000 in vers de 64gb toate sigilate noi,cam astea is preturile la magazine gsm si pe olx

  11. Nu ma intereseaza nimic de xs sau xs max. Ti-am zis, da-mi un singur exemplu de iphone x sigilat la 3000-3200 pentru ca eu cred ca aberezi.

  12. nu auzi ?e peste tot la pretul asta,ca te uiti tu doar la emag si altex si astea problema ta acolo au pret intreg si dupa 1an , pe olx le iei la preturile ce ti le-am precizat.

  13. Sonatule, m-am uitat pe olx, nu exista pretul despre care vorbesti tu acolo. Tocmai din acest motiv ti-am zis sa-mi dai un printscreen cu un anunt, eventual sa cuprinda si numar de telefon ca la cat de destept de crezi poate pui tu anunt cu un asemenea pret, dar eu iti spun, ca nu exista inca sigilat la pretul mentionat de tine.