Huawei. Va RENUNTA la ANDROID pentru Telefoane

Huawei. O decizi radicala a companiei chinezesti a fost dezvaluita, ea intentionand sa renunte la sistemul de operare Android pentru telfeoanele sale.

22

huawei fuchsia

Huawei. Compania chinezeasca va renunta la Android pentru telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga, un prim pas fiind deja facut de catre ei, schimbarea fiind una foarte mare, dar necesara. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa inceapa testarea sistemului de operare Fuchsia, vazut de catre foarte multi ca inlocuitorul sistemului de operare Android, acesta fiind dezvoltat tot de catre cei de la Google, ca o evolutie pentru intreaga gama de utilizatori ai sistemelor sale de operare.

Huawei. In ultimul an chinezii au inceput sa aloce tot mai multe resurse pentru testarea Fuchsia pentru telefoanele proprii, iar Honor Play este primul model descoperit cu acest sistem de operare instalat de catre chinezi. Testarea sistemului de operare Fuchsia pentru telefoanele Huawei a fost descoperita printr-o confirmare facuta de catre un inginer al companiei ca sistemul de operare a fost instalat si rulat pe un telefon Honor Play care are chip Kirin 970, cel mai recent al companei.

Huawei. Va RENUNTA la ANDROID pentru Telefoane

huawei fuchsia 1

Huawei. Avand in vedere ca Fuchsia este testat pe cele mai recente chip-uri pentru telefoanele chinezilor confirma foarte clar intentia lor de a aduce pe piata telefoane cu acest sistem de operare in viitor. Se pare ca Honor Play ar fi si primul telefon comercial Android care are testat Fuchsia, iar cei de la Huawei surprind prin dezvaluirea intentiilor privind inlocuirea sistemului de operare Android, in viitor, cu cel nou pe care compania Google inca il are in dezvoltare.

Huawei. Fuchsia este vazut ca un inlocuitor pentru Android care ar fi suficient de versatil pentru a oferi o experienta mult mai buna pe orice fel de dispozitive electronice, ea fiind nativ gandita de la bun inceput, nu fortata pe parcurs, precum in cazul Android. Desi lansarea unor telefoane Huawei care au Fuchsia este asteptata de catre foarte multa lume, din pacate este nevoie de foarte multa rabdare, pentru ca Google inca e la ani distanta de a lansa acest sistem de operare.