HUAWEI. AVERTIZARE pentru ROMANIA privind Produsele

Huawei. Romania primeste o avertizare foarte dura privind produsele vandute de catre compania chinezeasca, iata cat de grava este situatia in acest moment.

huawei romania

Huawei. O avertizarea foarte importanta este facuta Romaniei, si altor tari aliate ale SUA, in legatura cu utilizarea echipamentelor furnizate de catre compania chienzeasca pentru crearea de retele de telecomunicatii. Guvernul SUA a discutat deja cu reprezentanti ai guvernelor, cel mai probabill din tarile NATO, plus tarile in care are baze militare, deci si Romania, dar si ai operatorilor de telefonie mobila, pentru a ii avertiza in legatura cu riscurile pe care le au cand folosesc echipamentele companiei Huawei pentru a-si crea retelele de telefonie.

Huawei. Guvernul SUA incerca sa convinga toate tarile aliate sa renunte complet la echipamentele Huawei in crearea retelelor de telefonie mobila, iar oficialii care recomanda asta probabil au prezentat si dovezi care sa sustina afirmatiile privind riscurile. Guvernul SUA spune de cam vreun an ca echipamentele de telefonie mobila ale celor de la Huawei sunt folosite de catre guvernul pentru a spiona cetatenii tarilor in care sunt amplasate, iar problemele par sa fie foarte serioase.

HUAWEI. AVERTIZARE pentru ROMANIA privind Produsele

Huawei. Am spus in cate randuri ca americanii nu vorbesc fara rost, si daca fac avertizari de acest gen, atunci exista cu siguranta un risc serios pentru siguranta nationala a tarii din moment ce au blocat folosirea echipamentelor chinezilor. Din moment ce incearca sa-si convinga si aliatii sa renunte la echipamentele celor de la Huawei, e foarte clar faptul ca problemele de securitate sunt foarte mari, altfel n-ar fi riscat un scandal international de acest gen, doar pentru a proteja Apple, sau Google, asa cum eronat sugereaza unii.

The U.S. government is trying to persuade wireless and internet providers in allied countries to avoid telecommunications equipment from China’s Huawei Technologies. U.S. officials have reached out to their government counterparts and telecom executives in friendly countries where Huawei equipment is already in wide use about what they see as cybersecurity risks. One of the government’s concerns is based on the use of Chinese telecom equipment in countries that host U.S. military bases, such as Germany, Italy and Japan.

Huawei. Americanii au interzis inclusiv folosirea telefoanelor chinezilor in institutiile de stat, iar acelasi lucru este cel mai probabil recomandat inclusiv pentru tarile aliate, iar lucrurile vor merge mai departe de atat. Este cat se paote de clar faptul ca Huawei este compromisa ca furnizor de echipamente de telecomunicatii, si cred ca exista niste fapte grave in spate, iar americanii vor sa compromita total compania, inclusiv pentru telefoanele pe care le vinde.

46 COMENTARII

  1. Cine poate sa creada minciunile americanilor, cand Apple le produce vreo 20% din P.I.B.-ul USA si Apple a dat in mod constant, anual, șpagă mii de telefoane si computere politicienilor si institutiilor guvernamentale mai mult sau mai putin secrete ?? Cine poata sa creada aceasta natiune trufașă de îmbuibați ?? Sunt singurii care au avut sclavi si segregare rasiala dura pana in anii ’70, care au dat doua bombe atomice, care s-au amestecat in problemele interne ale tarilor unde aveau un interes strategic ca Coreea, Vietnam, Afganistan, Irak, Iugoslavia, Siria. Stiti pe cine apăra John Rambo in filmele din anii ’80 de rușii cei răi ?? Pe rebelii nespalati ai unui baiat bun si democrat, pro american, numit Bin Laden. Da, si in realitate americanii au aparat si inarmat rebelii lui Bin Laden, ca apoi acesta sa le-o traga tare de tot. Exact ce fac in Siria acum. Astia sunt americanii. Niste lepre, cu tot cu Apple-ul lor masonic in frunte.

  2. Cine poate sa creada minciunile americanilor, cand Apple le produce vreo 20% din P.I.B.-ul USA si Apple a dat in mod constant, anual, șpagă mii de telefoane si computere politicienilor si institutiilor guvernamentale mai mult sau mai putin secrete ?? Cine poata sa creada aceasta natiune trufașă de îmbuibați ?? Sunt singurii care au avut sclavi si segregare rasiala dura pana in anii ’70, care au dat doua bombe atomice, care s-au amestecat in problemele interne ale tarilor unde aveau un interes strategic ca Coreea, Vietnam, Afganistan, Irak, Iugoslavia, Siria. Stiti pe cine apăra John Rambo in filmele din anii ’80 de rușii cei răi ?? Pe rebelii nespalati ai unui baiat bun si democrat, pro american, numit Bin Laden. Da, si in realitate americanii au aparat si inarmat rebelii lui Bin Laden, ca apoi acesta sa le-o traga tare de tot. Exact ce fac in Siria acum. Astia sunt americanii. Niste lepre, cu tot cu Apple-ul lor masonic in frunte.

  3. Cine poate sa creada minciunile americanilor, cand Apple le produce vreo 20% din P.I.B.-ul USA si Apple a dat in mod constant, anual, șpagă mii de telefoane si computere politicienilor si institutiilor guvernamentale mai mult sau mai putin secrete ?? Cine poata sa creada aceasta natiune trufașă de îmbuibați ?? Sunt singurii care au avut sclavi si segregare rasiala dura pana in anii ’70, care au dat doua bombe atomice, care s-au amestecat in problemele interne ale tarilor unde aveau un interes strategic ca Coreea, Vietnam, Afganistan, Irak, Iugoslavia, Siria. Stiti pe cine apăra John Rambo in filmele din anii ’80 de rușii cei răi ?? Pe rebelii nespalati ai unui baiat bun si democrat, pro american, numit Bin Laden. Da, si in realitate americanii au aparat si inarmat rebelii lui Bin Laden, ca apoi acesta sa le-o traga tare de tot. Exact ce fac in Siria acum. Astia sunt americanii. Niste lepre, cu tot cu Apple-ul lor masonic in frunte.

  4. calm, te repeti si oamenii ce se repeta nu au credibilitate doar arata ca sunt disperati …facebook da, Apple nu
    Sa poluezi oamenii, este bine pt natura, omul distruge natura, dar nah un om mic si narcisist nu se gandeste decat la el

  5. calm, te repeti si oamenii ce se repeta nu au credibilitate doar arata ca sunt disperati …facebook da, Apple nu
    Sa poluezi oamenii, este bine pt natura, omul distruge natura, dar nah un om mic si narcisist nu se gandeste decat la el

  6. Sa fie sanatosi. Din ianurie incep pe un nou proiect in tota Germania. 5G in toate orasele mari la Vodafone. Proiectul este gandit pentru 2 ani si vor s acopere zone mari pana in 2020.
    acum vine partea frumoasa. Se foloseste NUMAI tehnica de la HUAWEI.

  7. LOGIC
    – MATE 20 PRO – VANZARI MULT PESTE ASTEPTARI
    – Xs si Xr – VANZARI MULT SUB ASTEPTARI ….

    Si la Apple asta este cel mai bun sezon, si in 2019 apare P30 Pro – care se zvoneste ca o sa fie avion ….
    Daca este doar cu 10% peste mate 20 pro o sa rupa …. Cat o sa mai scada vanzarile Apple din aprilie dupa lansarea lui P30 Pro….

  8. Cine poate sa creada minciunile americanilor, cand Apple le produce vreo 20% din P.I.B.-ul USA si Apple a dat in mod constant, anual, șpagă mii de telefoane si computere politicienilor si institutiilor guvernamentale mai mult sau mai putin secrete ?? Cine poata sa creada aceasta natiune trufașă de îmbuibați ?? Sunt singurii care au avut sclavi si segregare rasiala dura pana in anii ’70, care au dat doua bombe atomice, care s-au amestecat in problemele interne ale tarilor unde aveau un interes strategic ca Coreea, Vietnam, Afganistan, Irak, Iugoslavia, Siria. Stiti pe cine apăra John Rambo in filmele din anii ’80 de rușii cei răi ?? Pe rebelii nespalati ai unui baiat bun si democrat, pro american, numit Bin Laden. Da, si in realitate americanii au aparat si inarmat rebelii lui Bin Laden, ca apoi acesta sa le-o traga tare de tot. Exact ce fac in Siria acum. Astia sunt americanii. Niste lepre, cu tot cu Apple-ul lor masonic in frunte.

  9. Clar sunt contra a tot ce face Huawei si vor cu orice preț interzicerea produselor Huawei!ca nah ascensiunea lor e mult peste Apple

  10. calm, te repeti si oamenii ce se repeta nu au credibilitate doar arata ca sunt disperati …facebook da, Apple nu
    Sa poluezi oamenii, este bine pt natura, omul distruge natura, dar nah un om mic si narcisist nu se gandeste decat la el

  11. Cea mai eficace arma, tehnologie de vârf la un preț accesibil pe un sistem de operare vulnerabil(android) pe care poți instala chiar din playstore orice soft piratat sau destinat pirateriei căruia ca sa-l instalezi ii cedezi toate drepturile de administrare …cu asta vor umple planeta chinezoii, voi ii lăudați ca vai doamne ce tehnologie au iar ei te transforma in unealta lor…

  12. Prefer spionarea de către asiatici decât de americani. Un idiiot mai mare ca Trump împreună cu nația lui de retarrdați să ne dicteze ce e bine și ce nu.. asta am ajuns.
    Pupăm americanii în pl ca și cum datorită lor existăm, nu invers. S-au dezvoltat pe spatele țărilor sărace și acum nu le convine când un popor comunist, dar muncitor și competitiv le-au luat-o înainte.
    Dacă aveau vreo dovadă împotriva Huawei o prezentau de mult. De altfel, dacă Huawei plătește mită câteva miliarde de dolari, o să fie cea mai valoroasă companie de pe glob pentru Trump, la fel ca dictatorul Coreei de Nord sau Putin… pe care îi laudă din răsputeri. Ăștia ne spun nouă ce e bine și ce nu. ?

  13. Este vorba despre interzicerea tel,Huawei celor din functii publice de stat, guvernul SUA consideră că Huawei și ZTE amenință securitatea națională, iar astfel de opinii există de ceva vreme. Încă din 2012, Congresul arăta că aceste companii nu pot să justifice legăturile pe care le au cu guvernul chinez. Pentagonul a interzis telefoanele în magazinele din bazele militare, pe fondul îngrijorărilor de securitate.Nu de omul de rand este vorba si de taranul care creste animalele este interzis.

  14. Si americanii sunt sfinti ei nu fac spionaj, nu se amesteca din umbra in afacerile interne ale altor tari? Hai sa fim seriosi de unde stim ca nu suntem compromisi chiar prin deviceurile Apple?! Pe care ei le protejeaza … poate au descoperit ca nu mai pot spiona prin echipamente produse de huawei si vor eliminarea lor. Sunt fel si fel de variante cine poate stii cu exactitate

  15. A fost caz de exemplu la un ruter cumpărat din China și când și-a făcut localizare in wifi era de fapt într-un oraș din China

  16. Daca intra Huawei la operatori in USA devenea numărul 1. Asta e problema de fapt. Că nu e Apple sau alta companie dintr-o țară “prietena”. Samsung sta pe locul 1 pentru că vinde și un USA. Daca erau dovezi clare le prezentai de mult. Dar nu poți să te împotrivești progresului și inovației decât pentru un timp…

  17. Parcă vad ca va apărea un jucător nou pe piata telecomunicațiilor , binenteles american, care va prelua majoritatea comenzilor pt retelele 5G iar scandalul va dispărea peste noapte.

  18. Pai sunt fericiti. Peste maxim doi ani primele 3-4 brand-uri in top 10 vanzari globale vor fi brand-uri chinezesti. Noi astia cu americanii, cu coreenii o sa ne roadem unghiile de ciuda.

  19. Atunci sa se faca o comisie de expertiza, cu experti din tari care nu sunt sub umbrela protectoare americana, unde americanii au o influenta minima, cu experti in electronica, telecomunicatii speciale, programare, tot ce trebuie. Si sa disece echipamentele de retea Huawei, sa le desfaca, analizeze, testeze, paratesteze si sa vada daca ce spun specialistii americani e adevarat. Bineinteles ar trebui ca marii specialisti americani sa explice prin ce procedee au descoperit ca Huawei face si drege si unde este buba. Altfel totul ramane la stadiul de Watergate reloaded.

  20. … zise unul neafectat de marketing si care sta de bunavoie o saptamana, in ploaie si frig, la o coada creata artificial in fața unui Apple Store, ca sa cumpere aceeasi pooorcarie ca anul trecut.

  21. Articol pt capre isterice. Toată lumea spioneaza. Si? Nu mai poate Huawei de pozele cu pisici pe care le am eu in telefon. Dacă vreti sa nu fiti spionati munții patriei vă așteaptă. Bine, nu mai sunt păduri pe ei, dar putem să aducem din China câțiva brazi. Ca să nu vă vadă sateliții americanilor.

  22. Sa zicem că Huawei spionează dar nu spionează mai mult decât google ???Huawei sunt firmă serioasă produse ok la preturi ok ?❤️?

  23. Toate telefoanele Huawei folosesc Android, sistem dezvoltat de Google care este companie americana. Oare Huawei le pune piedici celor de la Google în a monitoriza activitatea utilizatorilor? (și totuși Google nu renunță la ei pt ca sunt nr 2 mondial și asta înseamnă bani mulți). Oricum, oricare ar fi motivul real pt campania asta împotriva Huawei, monitorizați suntem oricum. Conștient sau inconstient, când ne cumpărăm un smartphone, oricare ar fi el, ne asumam și acceptam asta. Valabil și pt PC-uri.

  24. Câtă grija din partea americanilor !!! Să nu cumva sa fim spionati de China prin Huawei. E mai ieftin prin aifon ?! Daca se supără China închide fabricile aPPLE și tot ce produce în China ….și bagă America în faliment …..cu tot cu trump-eta lor ….

  25. Articol pt capre isterice. Toată lumea spioneaza. Si? Nu mai poate Huawei de pozele cu pisici pe care le am eu in telefon. Dacă vreti sa nu fiti spionati munții patriei vă așteaptă. Bine, nu mai sunt păduri pe ei, dar putem să aducem din China câțiva brazi. Ca să nu vă vadă sateliții americanilor.