Samsung GALAXY S10. IMAGINILE ce ARATA Design-ul VISAT de Fani

Samsung GALAXY S10. Aceste imagini ne arata design-ul uimitor la care fanii companiei Samsung viseaza de cativa ani de zile, dar care va veni cu noua serie.

Samsung GALAXY S10 design

Samsung GALAXY S10. O serie de imagini aparute zilele trecute pe internet ne arata ceva la care fanii companiei coreene viseaza de foarte mult timp, dar care va fi oferi intr-un final abia cu aceasta actualizare pentru serie. Mai exact, mai jos puteti vedea ceea ce sunt prezentate ca fiind primele folii de protectie pentru ecranele Samsung GALAXY S10, iar de la o prima vedere se poate observa faptul ca marginile acestora sunt extrem de subtiri in comparatie cu ceea ce este oferit acum.

Samsung GALAXY S10. Stim deja de ceva vreme ca pentru noile telefoane ale companiei coreene urmeaza sa fie folosit un nou tip de ecran Infinity-O, care are un decupaj foarte mic in stanga ecranului doar pentru a face loc camerei frontale. Acest ecran urmeaza sa aiba margini extrem de subtiri, care aproape acopera tot panoul frontal, iar aceasta este vestea pe care toti fanii companiei Samsung o asteptau, telefoane care sa aiba panoul frontal dominat de ecran.

Samsung GALAXY S10. IMAGINILE ce ARATA Design-ul VISAT de Fani

Samsung GALAXY S10 design 1

Samsung GALAXY S10. Desi s-a spus ca noile telefoane vor veni si fara un difuzor in panoul frontal, sunetul urmand a fi emis prin ecran, ei bine se pare ca acestea nu vor fi scoase, dar vor fi montate in marginea panoului frontal. Cei de la Samsung au planuri foarte mari pentru seria Samsung GALAXY S10, iar subtierea marginilor ecranelor pana in punctul in care devin invizibile este ceva ce toata lumea asteapta inca de acum un an de zile.

Samsung GALAXY S10 design 2

Samsung GALAXY S10. In mod teoretic, toate modelele seriei ar urma sa aiba ecrane de acest gen, insa aici vorbim doar despre cele din gama premium, nu si despre modelul ieftin, care va avea un ecran chiar si fara curbura in exterior. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin luna martie a anului viitor, daca planurile nu se vor schimba.