Huawei MATE F. Ce mai COPIAZA Chinezii de la Samsung

Huawei MATE F. Chinezii au decis sa mai copieze ceva de la compania Samsung, iata ce-au decis sa faca pentru a avea succes in continuare pe pietele globale.

Huawei MATE F

Huawei MATE F. Chinezii au decis ca e bine sa continue cu copiatul produselor altora, sau macar a denumirilor acestora, astfel ca iau serios in calcul sa foloseasca aceasta denumire pentru viitorul telefon pliabil. Conform unor documente descoperite recent, Huawei MATE F este una dintre cele 4 denumiri puse in discutie pentru viitorul telefon pliabil care va fi lansat in 2019 de catre compania chinezeasca, iar asta desi inclusiv Samsung se gandea sa foloseasca litera F pentru telefonul pliabil.

Huawei MATE F. Separat de aceasta denumire, sunt luate in calcul inclusiv Mate FLEX, Mate Flexi, si Mate Fold, iar prima dintre ele va este cunoscuta, pentru ca e folosita deja de catre Samsung pentru ecranele Infinity Flex. Huawei MATE F si celelalte 3 denumiri au fost deja inregistrate ca marci de catre compania chinezeasca, deci una dintre ele urmeaza cu siguranta sa fie folosita pentru telefonul pliabil, iar ce Flexi are sanse mici de a fi aleasa.

Huawei MATE F. Ce mai COPIAZA Chinezii de la Samsung

Huawei MATE F. Stim deja de ceva vreme faptul ca Huawei vrea sa prezinte noul sau telefon pliabil in cadrul Mobile World Congress 2019, acolo unde vom vedea seria Huawei P30, dar si telefonul pliabil al celor de la Samsung. Practic in februarie in Barcelona isi vor face aparitia primele telefoane pliabile ale marilor producatori, si din cate se pare, Huawei MATE F este gandit pentru a fi foarte similar cu ceea ce are in dezvoltare compania Samsung in acest moment.

The company’s unconventional device is planned to launch as part of the Mate phablet lineup, with the firm presently pondering the names Mate F, Mate Flex, Mate Flexi, and Mate Fold. The Chinese technology juggernaut already moved to trademark all four terms in several jurisdictions but it’s currently unclear which one of them is the front runner for the actual name of the incoming gadget.

Huawei MATE F. Denumirea in sine este logica, si se potriveste cu linia de produse pe care chienzii o vand in momentul de fata, insa copiatul celor de la Samsung trebuie sa faca uneori loc si pentru inovatii adevarate. Cum la Huawei nu e intotdeauna cazul pentru asa ceva, iata ca Huawei MATE F urmeaza sa fie, cel mai probabil, denumirea telefonului pliabil pe care chinezii il vor lansa in vara anului 2019, iar cam toate telefoanele pliabile vor avea denumiri similare.