iPhone. LIPSA Inovatiilor AFECTEAZA SERIOS Popularitatea

iPhone. Popularitatea telefoanelor companiei Apple este serios afectata de lipsa inovatiilor, cei de la Google aratand cat de mult a scazut interesul.

iphone popularitate

iPhone. Lipsa inovatiilor in ultimele modele ale telefoanelor Apple afecteaza serios populritatea seriei, iar cei de la Google prezinta cat se poate de clar spre ce se indreapta lucrurile. V-am mai spus acum cateva luni ca iPhone 5 a fost modelul de telefon al companiei Apple care s-a bucurat de cea mai mare popularitate dintre toate cele lansate pana acum, sau cel putin asta vedem prin prisma cautarilor facute pe motorul de cautare Google in 2012.

iPhone. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca din 2012 incoace niciun alt model al iPhone nu a generat interes la fel de mare precum iPhone 5, desi Apple a montat ecrane tot mai mari, si a implementat tot mai multe functii noi. Nimic din ceea ce a facut Apple in ultimii ani nu a reusit sa aduca vreun model al iPhone la acelasi nivel de popularitate, si puteti vedea ca seriile iPhone XS si iPhone XR au generat mai putin interes decat cele iPhone 8 si iPhone X.

iPhone. LIPSA Inovatiilor AFECTEAZA SERIOS Popularitatea

iphone popularitate 1

iPhone. In 2018 interesul pentru noile modele de telefoane ale companiei Apple a scazut la cam jumatate fata de cel inregistrat in 2012, iar asta spune foarte multe despre directia in care se indreapta compania americana. In ultimii 4 ani interesul pentru telefoanele iPhone a fost intr-o scadere constanta, dupa ce in 2014 a inregistrat o crestere comparativ cu 2013, dar de atunci lucrurile au mers spre mai rau pentru cei de la Apple, totul din cauza lipsei inovatiilor.

iPhone. Apple a crescut foarte mult preturile telefoanelor, insa nu a implementat chiar atat de multe inovatii precum se asteptau fanii, iar in ritmul acesta, risca sa ajunga in situatia in care este compania Samsung acum. Desigur ca in Cupertino inca se numara banii pentru ca desi popularitatea scade, iar procentul de crestere al vanzarilor se apropie de 0, incasarile si profitul cresc substantial, totul din cauza preturilor tot mai mari ale telefoanelor.