RCS & RDS. LANSAREA Postului DIGI 4K in Romania

RCS & RDS. Lansarea postului de televiziune Digi 4K a fost anuntata de catre operator, iata cand va incepe emisiunea primului post TV 4K din Romania.

RCS & RDS digi 4k

RCS & RDS. V-am spus acum cateva saptamani ca Digi 4K, primul post de televiziune 4K din Romania urmeaza sa fie lansat, si iata ca a fost facut anuntul oficial cu privire la inceperii emisiei pentru romani. Conform celor de la RCS & RDS, pe data de 24 noiembrie, adica maine, isi va incepe emisia primul post de televiziune 4K din Romania, Digi 4K, insa el va fi accesibil la inceput de oricine, dar apoi doar pentru cei care platesc un abonament lunar pentru a vedea continut informat ULTRA HD.

RCS & RDS. Lansarea Digi 4K are loc maine la ora 15:00 in Romania, iar prima transmisiune 4K din Romania va fi facuta pentru Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite, de pe circuitul de Formula 1, Yas Marina. RCS & RDS sustine ca pentru inceput doar abonatii din marile orase ale Romaniei vor putea vedea postul de televiziune, urmand ca disponibilitatea sa fie crescuta treptat si pentru alte localitati, deci nu va veti putea bucura de transmisiunile in format 4K chiar oriunde, de maine.

RCS & RDS. LANSAREA Postului DIGI 4K in Romania

RCS & RDS. Doar abonatii Digi TV prin cablu digital vor putea sa vada transmisiunile Digi 4K, insa gratuit va fi disponibil doar in perioada de testare, si nu se stie deocamdata cat urmeaza sa se intample asta. Totusi, cei care vor sa vada Digi 4K in reteaua celor de la RCS & RDS, vor trebui sa faca o rescanare a canalelor de televiziune, iar iar apoi sa caute postul printre cele care sunt listate, insa desigur doar pe televizoarele care sunt capabile sa redea continut in format 4K.

Digi 4K, prima televiziune din România care emite Ultra HD, este gata pentru start cu o serie de transmisiuni sportive ale celor mai importante competiții europene și internaționale din fotbal și din Formula 1. De sâmbătă, 24 noiembrie, postul va intra în etapa de teste și abonații Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport si documentare.

RCS & RDS. Cei care nu au televizoare capabile sa redea continut in format 4K nu vor putea vedea vedea postul Digi 4K pe televizoare, asa cum e si normal, vand in vedere ca rezolutia de transmisiune nu e compatibila cu televizoarele lor. Deocamdata cei de la RCS & RDS nu au anuntat si la ce pret intentioneaza sa faca disponibil postul de televiziune Digi 4K, insa cel mai probabil nu vorbim despre un cost foarte mare, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa-l poata accesa.