iPhone. Iata Ce va COPIA Apple de la Huawei

iPhone. Compania Apple se pregateste sa copieze de la Huawei ceva ce foarte multa lume isi doreste de ceva timp pentru telefoanele americanilor.

iphone gradient

iPhone. Compania Apple intentioneaza sa copieze de la Huawei ceva ce astept cu nerabdare pentru telefoanele celor din Cupertino, ceva ce cred ca trebuia oferit inca din 2018. Un nou brevet de inventie inregistrat pentru compania Apple dezvaluie faptul ca americanii vor sa implementez in telefoane carcase gradient, adica acelea care isi schimba culoarea in functie de unghiu din care sunt privite.

iPhone. Seria Huawei P20 Pro are carcase de acest gen, si sunt extrem de apreciate, iar compania Apple vrea sa profite de aceasta popularitate pentru a-si face telefoanele mai interesante. Daca este sa fim sinceri, cred ca foarte multi s-ar uita mai serios la iPhone daca ar avea o asemenea caracteristica, iar asta pentru ca in cazul unor persoane, design-ul conteaza mai mult decat functiile.

iPhone. Iata Ce va COPIA Apple de la Huawei

iphone gradient 1

iPhone. Puteti vedea in imaginile din acest articol cam cum isi imagineaza Apple ca ar putea crea carcase pentru telefoane care ar avea inclusiv efecte similare celor ale curcubeielor. Apple ar urma sa foloseasca inclusiv margele din ceramica pentru a crea efectul de tip gradient pentru carcasa iPhone, iar rezultatul final ar trebui sa fie cel putin la fel de bun precum in cazul telefoanelor Huawei.

Apple’s latest filing for a specialised surface finish harks back to the same accusations of emulating current trends instead of bringing genuine innovations to the table. Apparently, Apple is working on a new surface finish that would bring the next iPhone in line with offerings from Chinese smartphone brands such as Oppo, Huawei, Vivo, Honor, and OnePlus.

iphone gradient 2

iPhone. Apple ar intentiona sa lanseze acest model de telefon in cursul anului 2019, la mai putin de 1 an distanta de acest punct, insa deocamdata totul se limiteaza doar la un brevet de inventie, si nimic mai mult. Compania Apple ar putea totusi sa surprinda si sa nu lanseze un asemenea model al iPhone mai devreme de 2020, asa ca ramane de vazut ce va face.