Huawei MATE 20 Pro. PROBLEMA SERIOASA a Telefonului

Huawei MATE 20 Pro. O problema serioasa a telefonului este dezvaluita de catre o prima analiza a sa, iata ce nu a reusit sa faca Huawei bine la un telefon atat de scump.

Huawei MATE 20 Pro crapat

Huawei MATE 20 Pro. Primul test de rezistenta facut pentru noul model de telefon al companiei chinezesti arata o problema neobisnuita pentru un telefon care costa 1000 de euro. Mai exact, in clipul video de mai jos veti vedea ca Huawei MATE 20 Pro este surprinzator de fragil penru un telefon care este atat de scump, ceva ce in mod normal nu ar trebui sa se intample, insa iata ca nici telefoanele scumpe nu sunt intotdeauna suficient de rezistente.

Huawei MATE 20 Pro. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, telefonul ramane cu ecranul crapat daca suficient de multa presiune este aplicata supra sa, ceva ce nu vedem la alte modele de telefoane atat de scumpe. Huawei MATE 20 Pro nu se indoaie, insa din cauza faptului ca are ecranul curbat spre marginile carcasei, se crapa mult mai usor decat ar trebui, decat se intampla cu telefoanele celor de la Samsung, care au ecranele gandite exact la fel.

Huawei MATE 20 Pro. PROBLEMA SERIOASA a Telefonului

Huawei MATE 20 Pro. In contrast cu aceasta problema, noua carcasa a telefonului este foarte rezistenta la zgarieturi, ceva ce ar trebui sa vedem in orice telefon, nu doar in cele ale chinezilor. Aceasta este surpriza placuta pe care o ofera cei de la Huawei pentru telefoanele lor, iar ea conteaza mai mult decat faptul ca ecranul Huawei MATE 20 Pro se crapa daca este plasata presiune asupra carcasei, desi multa lume ar trebui sa fie atenta si la aceasta problema.

Huawei MATE 20 Pro. Ecranul este protejat totusi cu un material suficient de rezistent pentru a nu fi afectat de catre zgarieturi, iar per total telefonul se descurca decent, pana cand ecranul este crapat in test. Cei care cheltuie 1000 de euro pe un asemenea telefon nu se asteapta sa aiba parte de probleme de acest gen, iar pentru ca Huawei MATE 20 Pro vine de la un producator chinez, asteptarile sunt cu atat mai mari pentru un pret atat de mare.