Samsung GALAXY S10 are EXCLUSIV Anuntate Specificatiile Camerei

Samsung GALAXY S10

Samsung GALAXY S10 are in exclusivitate dezvaluite specificatiile pentru camera, iar aici vorbim nu doar despre modelul principal de telefon al coreenilor, ci despre toate cele trei modele care vor fi lansate. Dupa cum probabil stiti deja, seria Samsung GALAXY S10 este compusa dintr-o versiune cu ecran de 5.8 inch, cunoscuta cu denumirea Lite, o alta versiune cu ecran de 6.1 inch, dar si o versiune Plus, care are ecran cu diagonala de 6.4 inch.

Samsung GALAXY S10 are anuntate astazi specificatiile pentru fiecare dintre camerele care vor fi incluse in telefoane, iar dupa cum va imaginati, vorbim despre implementarea a 3 – 6 camere, in total, pentru diversele modele. In versiunea cea mai ieftina a Samsung GALAXY S10 exista o camera frontala cu un singur senzor de imagine, plus o camera principala duala, deci nimic spectaculos aici, insa sunt sigur ca nici nu va asteptati sa vedeti altceva.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu 3 – 6 camere in diverse modele

Samsung GALAXY S10 va avea in versiunea standard acelasi tip de camera principala, insa si o camera frontala duala, modelul Plus fiind gandut cu o camera frontala duala, dar si o camera principala tripla, cu un senzor wide-angle. Separat de aceste 3 versiuni care vor fi vandute la nivel global, seria Samsung GALAXY S10 fi vanduta si intr-o a patra versiune, insa numai in Coreea de Sud, aceasta avand conectivitate 5G, o camera principala cu 4 senzori de imagine, si una frontala duala.

The two models are the 5.8-inch entry-level model (codename Beyond 0) and the premium model 6.1-inch Galaxy S10 (Beyond 1) and the 6.4-inch Galaxy S10 Plus (Beyond 2). The Galaxy S10 series has significantly improved camera performance. The Galaxy S10 Plus comes with a total of five cameras, two on the front and three on the back. The Galaxy S10 has four cameras, one front and one rear. It is also two more than the previous work (Galaxy S9). The previous work was single in both front and rear. Entry type is front single, rear dual.

Samsung GALAXY S10 va fi deci diferentiat in functie de model prin camere si alte componente interne, iar preturile pentru fiecare va fi pe masura specificatiilor care vor fi oferite de catre coreeni. Dintre toate telefoanele din serie despre care v-am vorbit pana acum, versiunea cu 5G va fi produsa in cantitatile cele mai mici, si pentru ca va fi pusa in vanzare in doar o singura tara, deci era de asteptat ca productia sa fie redusa.

Articolul precedentFortnite. LANSAREA si SURPRIZA pentru Sezonul 7
Articolul următorMarea Unire aduce la eMAG Noi REDUCERI URIASE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.