Fortnite. LANSAREA si SURPRIZA pentru Sezonul 7

Fortnite are data de lansare pentru sezonul 7, si o prima mare surpriza anuntate in avans de Epic Games, iata cand vom avea toate noutatile disponibile.

fortnite

Fortnite este cel mai popular joc online al momentului, sute de milioane de persoane incercand zilnic sa se ucida pentru a castiga puncte si diverse alte obiecte in cadrul jocului, iar o surpriza foarte mare este pregatita deja. Incepem cu faptul ca lansarea sezonului 7 al Fortnite va avea loc pe data de 7 decembrie, cei de la Epic Games confirmand in mod oficial faptul ca in acea zi vor oferi actualizarea cu multe schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Stim deja cand va fi lansat sezonul 7 al Fortnite, insa nu stim si care sunt toate surprizele, dar una sigura pentru joc este implementarea zapezii, o premiera pentru titlu, chiar daca aceasta nu e prima iarna in care el exista. Chiar zilele trecute v-am spus ca in cadrul Fortnite au fost descoperite sunete, si linii de cod, care confirma faptul ca Epic Games va implementa intr-un final zapada pentru jucatori, ceva ce unii dintre ei asteapta inca din iarna anului trecut.

Sezonul 7 al Fortnite incepe pe 7 decembrie si aduce Zapada

Fortnite a avut parte de o gama variata de actualizari in ultimele saptamani, unele dintre ele aducand schimbari importante, in timp ce altele au adus modificari nu chiar atat de susbtantiale pentru gameri. Pentru sezonul 7 al jocului Fortnite sunt asteptate si alte noutati mai importante decat zapada, adica noi skin-uri, noi arme, si cine stie ce alte imbunatatiri pe care producatorul le are in plin proces de dezvoltare, foarte multe necesitand schimbari serioase.

Jocul aduna in momentul de fata peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar, iar asta face din Fortnite un adevarat fenoment mondial, ceea ce impune ca modificari sa fie facute in mod constant de catre producatori. Cred ca exista foarte multe persoane care asteapta cu nerabdare sa vada ce fel de surprize mai sunt pregatite de catre Epic Games pentru noul sezon, si cred ca nu vor exista dezamagiti pentru ca nici nu exista motive pentru asta.

Articolul precedentGoogle Chrome Update va aduce o Functie GROZAVA
Articolul următorSamsung GALAXY S10 are EXCLUSIV Anuntate Specificatiile Camerei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.