Surface Phone. Functia EXCLUSIVA pentru Telefon

Surface Phone are o functie exclusiva anuntata chiar de catre Microsoft inainte ca telefonul sa fie oficial lansat, iata ce va fi oferit pentru clienti.

Surface Phone camere

Surface Phone este telefonul pliabil pe care compania Microsoft il are in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, el fiind gandit pentru a concura cu Samsung GALAXY X, sau Huawei MATE X pe pietele globale. Surface Phone a avut lansarea amanata o data deja de catre compania Microsoft din cauza faptului ca nu era suficient de bine pregatit pentru lansare, conform inginerilor din Redmond, insa ideea de a il pune in vanzare nu a disparut.

Surface Phone are astazi parte de o noua dezvaluire interesanta, mai exact folosirea unei tehnologii speciale care utilizeaza camere pentru a ajusta in mod automat volumul telefonului in timp ce este utilizat. Acele camere ar masura in timp real pozitia utilizatorului in raport cu telefonul in timpul folosirii, iar Surface Phone si-ar ajusta in mod automat nivelul volumului pentru a oferi cea mai buna experienta in functie de felul in care ne folosim telefoanele.

Surface Phone ajusteaza automat volumul folosind camere

Surface Phone va avea integrata o tehnologie pentru recunoastere faciala care va permite efectuarea tuturor acestor modificari in timp real, totul fara ca dezvoltatorii sa implementeze ceva special pentru aplicatii. Acele camere ar detecta inclusiv ecranul la care ne uitam intr-un anumit moment, iar difuzoarele din acea parte a carcasei Surface Phone vor reda sunetele mai tare pentru ca utilizatorii sa inteleaga mai bine ceea ce vad, si sa aiba parte de o experienta mai buna.

Between the first and second parts of the housing, at least one speaker mounted in the housing, and a processor mounted in the housing and configured to display a first graphical user interface element having an associated first audio stream on the first display and to display a second graphical user interface element having an associated second audio stream on the second display, wherein the first and second forward facing cameras are configured to capture respective first and second images, and the processor is configured to perform face detection on the first and second images, adjust an audio setting based on a result of the face detection, and play the first and second audio streams out of the at least one speaker based on the adjusted audio setting.

Surface Phone va bloca in totalitate volumul difuzoarelor in momentul in care utilizatorii nu se uita la vreun ecran, aceasta functionalitate fiind oferita special pentru a diferentia telefonul de celelalte de pe piata. In momentul de fata telefonul pliabil gandit de catre Microsoft este tot in proces de dezvoltare, si nu se stie data la care ar urma sa fie lansat pentru clientii din lumea intreaga, desi este asteptat de foarte multi fani in magazine in 2019.