Google. Strategia NOUA pentru a Atrage Clientii iPhone

google atrage iphone

Google. Compania americana are o noua strategie pentru a convinge utilizatorii iPhone sa renunte la telefoanele lor vechi si a cumpara Google Pixel 3 de la compania americana. O serie de clipuri publicitare publicate in cursul noptii trecute de catre compania Google arata lumii intregi cat de usor este sa faci trecerea de la telefoanele iPhone, chiar daca esti foarte ocupat.

Google. Strategia companiei americane este de a prezenta oameni care fie eu mici afaceri, fie isiurmeaza visele, fie nu stiu cum sa faca schimbarea de la un iPhone, sau alte telefoane, la Google Pixel 3. Promovarea usurintei cu care se poate face trecerea la Google Pixel 3 este acompaniata si de prezentarea functiilor pe care le ofera noile modele de telefoane.

Google. Strategia NOUA pentru a Atrage Clientii iPhone

Google. Seria Pixel 3 a fost asteptata de catre foarte multe persoane multumita noutatilor importante pe care le aduce pentru utilizatori, iar cei de la Google par sa fi avut succes cu ea. Au existat si probleme cu anumite modele care n-au functionat chiar atat de bine, insa per total seria pare sa fie una de succes, iar compania americana vrea sa o promoveze asa cum trebuie.

1 COMENTARIU