Google Maps. Functie SURPRIZA Adusa de Noul Update

Google Maps are parte de o noua functie surpriza implementata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce poti folosi incepand de astazi.

Google Maps hashtag

Google Maps a avut parte noaptea trecuta de o actualizare pentru telfeoanele cu sisteme de operare iOS si Android, iar prin intermediul sau ofera o noua surpriza pentru utilizatorii din lumea intreaga in acest moment. Functia este una foarte importanta pentru cei care folosesc aplicatia Google Maps, deoarece le ofera posibilitatea de a descoperi mai usor informatii importante, dar si de a ii ajuta pe altii sa descopere mai usor respectivele informatii din platforma.

Google Maps are implementat de astazi suport pentru hashtag-uri, #, astfel ca toti utilizatorii care lasa comentarii in cadrul platformei le vor putea folosi pentru a trece cuvintele importante din relatarile lor. Aceste cuvinte cheie vor putea fi folosite de catre alte persoane sa descopere informatii importante folosind acele cuvinte cheie in cautarile pe care le fac in cadrul platformei pentru a afla informatii despre afacerile de care sunt interesati, dar si de parerile altor oameni despre ele.

Google Maps. Functie SURPRIZA Adusa de Noul Update

Google Maps hashtag review

Google Maps se transforma intr-un fel de Twitter, sau Instagram, cu aceasta modificare, acolo hashtag-urile fiind extrem de populare, si folosite de catre oameni din lumea intreaga pentru a descoperi mult mai usor informatii. Ideea in sine este una pe care nu o mai vedem in cadrul altor platforme similare, Google Maps fiind prima cu harti in care este inclusa posibilitatea de a adauga hashtag-uri pentru review-urile lasate, insa cel mai probabil ideea va fi preluata si de catre altii.

Google Maps este cea mai folosita platforma de harti de pe planeta in momentul de fata, iar acest lucru ii ofera companiei Google posibilitatea de a testa tot felul de functii noi, pentru a vedea cat de populare ar putea deveni. In momentul de fata noua functie este disponibila doar pentru utilizatorii care folosesc Google Maps de pe platforma Android, insa e posibil sa o vedem implementata inclusiv in iPhone in viitorul nu foarte indepartat.

Articolul precedenteMAG. Huawei si Telefoane cu REDUCERI de 1600 LEI
Articolul următoriPhone XS. Productia REDUSA IAR, Inclusiv la XR
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.