Samsung GALAXY X. DECIZIA PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY X. O decizie foarte proasta pentru fani a fost luata deja de catre compania coreeana, iata cum va fi afectata aparitia telefonului in 2019.

Samsung GALAXY X decizie

Samsung GALAXY X. Ca unul dintre cele mai asteptate telefoane pregatite pentru lansare in urmatoarele luni, noul model de smartphone este aproape pregatit pentru a fi pus in vanzare pe pietele globale, insa din pacate nu totul e bine gandit. Conform informatiilor care au fost oferite pentru presa de catre compania coreeana cu privire la Samsung GALAXY X, lansare anoului model de telefon urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona.

Samsung GALAXY X. Atunci vom vedea lansarea oficiala a noului model de telefon, insa el nu va fi pus efectiv in vanzare atunci, ci abia undeva prin martie, la cam 3 saptamani dupa ce va fi demonstrat lumii intregi. Problema este ca separat de Samsung GALAXY X, tot in acel eveniment urmeaza sa fie prezentata si seria Samsung GALAXY S10, iar lansarile celor doua tipuri de telefoane se va cam suprapune in luna martie, sau vor avea loc la perioade foarte scurte de timp, una fata de cealalta.

Samsung GALAXY X. DECIZIA PROASTA pentru Fani

Samsung GALAXY X. Asa cum am vazut in ultimii 2 ani la compania Apple, lansarea consecutiva a doua tipuri de telefoane mobile nu e tocmai o idee grozava, pentru ca o serie va fi pusa in umbra celeilalte, iar niciuna nu va vanzari mari. In cazul Samsung GALAXY X problema e si mai mare pentru ca va avea un pret de vanzare de 1700 de euro, deci va fi cautat de putina lume, dar daca Samsung GALAXY S10 va fi lansat odata cu el, atunci numarul potentialilor clienti scade simtitor.

Samsung GALAXY X. Multe noutati interesante sunt anuntate pentru telefon, e greu de spus cate dintre ele merita intr-adevar suma pe care o vor cere coreenii, dar e destul de clar ca telefonul pliabil nu va fi accesibil. Samsung GALAXY X nu va fi nici usor de gasit, mai ales ca va fi vandut doar prin anumiti operatori de telefonie mobila din anumite tari, asa ca va fi interesant de vazut cam cat succes ar putea avea in aceste conditii.