iPhone XS. Productia REDUSA IAR, Inclusiv la XR

iPhone XS. Productoa a fost iar substantial redusa de catre compania Apple, iPhone XR avand parte de acelasi lucru din cauza vanzarilor foarte slabe.

iphone xs esec

iPhone XS. Productia noului model de smartphone al companiei Apple a fost redusa din nou, dupa ce acum cateva saptamani avusese parte de o prima runda de reduceri, insa de acea data cu doar 5%. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru productia iPhone XR, compania Apple luand noi hotarari de a le cere partenerilor sai sa produca mai putine modele inclusiv ale seriei iPhone XS, iar asta sugereaza faptul ca vanzarile sunt mult mai mici decat se spera.

iPhone XS. Nu se stie de aceasta data cat de mare este reducerea roductiei, insa procentul se raporteaza la ceea ce ramasese dupa ce a fost scazuta initial productia, deci vorbim, probabil, despre o scadere semnificativa. Compania Apple nu a spus vreodata cate telefoane iPhone XS si iPhone XR a vandut la nivel global, insa asta afecteaza foarte serios increderea investitorilor in actiunile sale, mai ales ca tot mai multi parteneri confirma faptul ca evolutia lor e negativa.

iPhone XS. Productia REDUSA IAR, Inclusiv la XR

iPhone XS. Daca TSMC nu resimte in vreun fel efectul reducerilor de comenzi venite de la Apple, pentru ca Huawei Qualcomm, si alte companii au facut comenzi pentru produse proprii, alti parteneri ai americanilor o duc mult mai rau. In cazul unor companii s-a ajuns chiar la concendierea a peste 100 de angajati dupa ce s-a redus productia de componente pentru iPhone XS, iPhone XR, deci situatia e chiar mai grava decat parea cand au aparut primele zvonuri.

On another front, as Apple has reportedly enforced a second wave of order reduction in the wake of weaker-than-expected sales for its new iPhones, many other Taiwan supply chain partners are beginning to feel the pinch in November. iPhone camera lens supplier Largan Precision, for instance, has estimated its November revenues will fall from October. Career Technology, a supplier of flexible PCBs for iPhones, have recently laid off 110 dispatched workers to cope with order cuts by Apple.

iPhone XS. Lansarea seriei a fost vazuta de catre multi ca un real succes, cu telefoane disparute din stocul pentru lansare chiar la mai putin de o ora dupa deschiderea precomenzilor, estimarile spunand ca multe milioane de unitati s-au vandut in weekend-ul lansarii. Pentru iPhone XR lucrurile n-au stat deloc la fel, interesul fiind foarte mic, iar pe masura ce inclusiv interesul iPhone XS a scazut, iata ca Apple e obligata sa reduca productia pentru componente si terminale.