Google Maps. Update NOU Lansat pentru Telefoane si Tablete

Google Maps Actualizarea Noua iPhone iPad

Google Maps, cea mai utila aplicatie pentru navigare ghidata, disponibila pentru iPhone, iPad, iPod Touch si Android, a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania Google cu o noutate foarte interesanta si importanta.

Google Maps are in aceasta noua versiune a aplicatiei implementate schimbari menite sa faca utilizarea aplicatiei mult mai usoara, plus rezolvari pentru problemele importante anuntate de catre utilizatori.

Thanks for using Google Maps! This release brings bug fixes that improve our product to help you discover new places and navigate to them.

Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Articolul precedentWhatsApp DEZAMAGESTE cu o DECIZIE IMPORTANTA
Articolul următorTrump Sugereaza CRESTEREA PRETURILOR iPhone si MacBook
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.