Samsung GALAXY S10. DOVADA ca va fi INFERIOR iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Prima dovada clara a faptului ca va fi mai slab decat iPhone XS a fost publicata, asteptarile incepand sa fie din ce in ce mai mici.

Samsung GALAXY S10 antutu

Samsung GALAXY S10. Primul test de performante realizat pe noul model de smartphone ne arata ca lumea Android nu va avea parte de o surpriza majora in ceea ce priveste telefonul asteptat de catre atat de multa lume. Desi existau asteptari foarte mari in ceea ce priveste performantele Samsung GALAXY S10, ei bine iata ca in final vom vedea doar un telefon care va fi mai slab decat iPhone XS, desi este lansat la mai bune de 6 luni distanta.

Samsung GALAXY S10. In AnTuTu telefonul obtine un scor de 325076 puncte, performante care nu-l plaseaza pe primul loc in topul celor mai performante smartphone-uri, dar macar in topul celor care au sistem de operare Android. Cu acest punctaj, Samsung GALAXY S10 intrece Huawei MATE 20 Pro in performante, si poate ocupa lejer prima pozitie, sporul de performante intre cele doua modele de telefoane fiind de 10%, adica suficient de mare.

Samsung GALAXY S10. Este mai SLAB ca iPhone XS

Samsung GALAXY S10 antutu performante

Samsung GALAXY S10. Fata de iPhone XS ramane o diferenta de 25.000 de puncte, sau undeva pe la 7% – 8%, suficient de mare pentru a conta, si a tine telefoanele celor de la Apple in top, pana in toamna anului viitor. Puteti observa ca acest model al Samsung GALAXY S10 are inclusiv 6 GB de memorie RAM, si ruleaza Android 9, deci vorbim despre unul dintre modelele de top, dar chiar si asa performantele inca mai lasa de dorit, ceea ce nu ar trebui sa se intample.

Samsung GALAXY S10. E putin probabil ca din chip-ul Exynos 9820 sa iasa performante mai bune din moment ce telefoanele coreenilor trebui sa aiba performante similare indiferent in ce zona de pe glob sunt vandute. E deasemenea improbabil ca pana in momentul lansarii Samsung GALAXY S10 sa fie imbuntatite performantele, mai ales ca vorbim despre o productie care urmeaza sa inceapa in perioada imediat urmatoare, pentru ca lansarea sa aiba loc in primavara anului 2019.