Presedintele Apple Intampinat cu PROTESTE in SUA

presedinte apple proteste

Presedintele Apple, Tim Cook, a fost intampinat cu proteste de mici amploare la o scoala din Idaho, pe care a vizitat-o in cursul zilei de ieri impreuna cu Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump. Desi ati putea crede ca vina e a fiicei presedintelui SUA, ei bine in realitate vorbim despre profesori care au protestat din cauza includerii tabletelor iPad in procesul de invatare.

Profesorii sunt suparati ca tabletele iPad, pe care scoala la care lucreaza le-a primit acum 2 ani, nu ajuta elevii sa invete mai usor, ci de fapt doar mai mult in incurca in acest proces. Profesorii spun ca li s-a cerut sa ii lase pe elevi sa invete singuri folosind tabletele iPad ale celor de la Apple, insa acest lucru nu e posibil, deoarece acei copii nu pot invata singuri materia.

Presedintele Apple Intampinat cu PROTESTE in SUA

presedinte apple proteste scoala

Nu toti profesorii sunt de aceeasi parere, unii spunand ca de fapt tabletele sunt foarte utile pentru copii, si ii ajuta de fapt sa invete mai usor sa citeasca, deci nu exista doar parti negative. Tim Cook si Ivanka Trump au stat o ora in respectiva scoala si au testat un joc creat de catre elevii de acolo folosind tabletele iPad oferite de catre compania Apple.

presedinte apple proteste sua

There’s no teaching involved with (the iPads) because the teachers have been asked to be hands-off and let the kids learn on their own. They’re basically told to teach themselves and they can’t do that, which is why our (math scores) are so low.

Apple a oferit tablete iPad catre 114 scoli dintr-un judet american unde nu exista fonduri pentru a dota scolile cu asemenea dispozitive, lucru care s-a intampalt si in alte state americane. Apple sustine ca educatia poate fi imbunatatita cu ajutorul tehnologiei, si desigur ca nu toata lumea este convinsa de acest lucru, asa ca e normal sa existe si pareri contradictorii.