Google. NOI IMAGINI cu Romania in Earth si Street View

Google. Noi imagini au fost lansate pentru Street View si Earth cu ocazia Centenarului Marii Uniri, iata ce locatii sunt acum disponibile pentru noi.

google imagini romania

Google. Cu ocazia centenarului, serviciile Street View si Earth au noi imagini disponibile pentru Romania, compania americana facand acest cadou foarte interesant pentru tara noastra inainte de ziua de 1 decembrie. Google marcheaza 100 de ani de la Unirea Romaniei cu publicarea de noi imagini cu Muzeul National al Unirii din Alba Iulia, impreuna cu toate colectiile sale, astfel ca toti cei care nu pot vizita locatia, pot vedea in Google Maps ceea ce se ascunde in interior.

Google. Vorbim aici despre unele dintre cele mai importante piese care au legatura cu revolutia din 1848 si Marea Unire din 1918, adica scrisori ale lui Avram Iancu, 6 volume cu documentele Unirii de la 1 Decembrie 1918, si nu doar atat. Esarfele tricolore purtate de delegatiile adunate pe Platoul Romanilor, manuscrisul cuvantarii lui Vasile Goldis, sau Declarat de Independenta fata de Imperiul Austro-Ungar, sunt vizibile acum in Street View multumita companiei Google.

Google. NOI IMAGINI cu Romania in Earth si Street View

google imagini romania Muzeul National al Unirii din Alba Iulia

Google. Catedrala Reintregirii Neamului din Alba Iulia este deasemenea disponibila in Street View din Google Maps incepand de astazi, acolo avand loc incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria ca suverni ai Romaniei Mari. Multumita imaginilor inregistrate acolo, oricine poate folosi platformele celor de la Google pentru a vedea locurile in care s-a infaptuit reintregirea Romaniei, locuri in care poate ca nu vor avea ocazia sa ajunga vreodata, dar pe care le pot vedea virtual.

Pentru a marca aniversarea a 100 de ani de la unirea României, Google lansează noi imagini Street View și galerii Google Earth dedicate României și evenimentului centenar. Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia și colecțiile sale se deschid astfel vizitatorilor virtuali, prin intermediul imaginilor Street View din interiorul acestuia. De asemenea, Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia poate fi vizitată virtual pe Google Maps. Alături de acestea, Google a publicat o colecție Google Earth dedicată României.

Google. Imagini de inalta rezolutie pentru ambele locatii, impreuna cu noi imagini cu alte zone din teritoriul Romaniei sunt disponibile pentru vizualizare in Street View si Earth, compania acordand multa atentie tarii noastre anul acesta. In baza anuntului de astazi, cei care folosesc platforma Google pot vedea toate aceste imagini chiar in acest moment prin accesarea platformei Google Maps, asa ca va puteti bucura de imagini cu locatii pe care nu le-ati mai vazut, plus imagini actualizate din altele.