Orange. Anunt IMPORTANT pentru Clientii din Romania

Orange. Operatorul face un anunt important pentru clientii din Romania inainte de 1 Decembrie 2018, iata ce surpriza a pregatit pentru Centenarul Marii Uniri.

orange roaming

Orange. Operatorul de telefonie mobila a facut astazi un anunt foarte important pentru clientii din Romania, insa unii dintre ei stiau deja ca aceasta veste va veni, ea fiind confirmata inclusiv de catre autoritati. Mai exact, Orange a anuntat oficial ca pe 1 decembrie 2018 va oferi roaming gratuit pentru clientii care se afla in Republica Moldova, plus acces gratuit la serviciile internationale de voce si SMS intre Romania si Republica Moldova, dar numai o zi.

Orange. Deocamdata niciun alt operator din Romania nu a anuntat ca va oferi roaming gratuit intre Romania si Republica Moldova de 1 decembrie, desi ministrul Economiei din tara vechina anuntase va s-a aprobat acest lucru si de catre operatori. Mai mult ca sigur vom vedea anunturi de la Vodafone, Digi Mobil si Telekom cu privire la aceast acord istoric intre cele doua tari, deoarece pentru 2019 se discuta eliminarea completa a tarifelor de roaming pentru Romania si Republica Moldova.

Orange. Anunt IMPORTANT pentru Clientii din Romania

Orange. Astazi au inceput sa fie trimise si SMS-uri catre clienti in care erau anuntati cu privire la eliminarea roaming-ului pe 1 decembrie intre Romania si Republica Moldova, colaborarea dintre operatori si guvernele ambelor tari aducand un mare beneficiu cetatenilor. Dupa cum scrie si in comunicatul de presa de mai jos totul va fi disponibil incepand cu ora 00:00 a zilei de 1 decembrie, si se va termina la 23:59, dupa care totul va reveni la normal la operatori.

Cu ocazia Zilei Naţionale, Orange oferă cetățenilor din România posibilitatea de a comunica mai ușor cu şi dinspre Republica Moldova. Astfel, pe 1 Decembrie 2018, Orange România va oferi tuturor clienţilor săi acces gratuit la serviciile de voce, SMS şi date în roaming între cele două țări. Mai mult, gratuitatea se va aplica şi serviciilor internaţionale de voce şi SMS între România şi Republica Moldova. Aceste beneficii vor fi acordate pe data de 1 decembrie 2018, în intervalul orar 00.00 – 23:59, clienţilor PrePay şi PostPaid, pentru comunicarea între cele două ţări.

Orange. Fiind cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, e posibil ca majoritatea celor care vor beneficia de de aceasta gratuitate sa fie abonati ai serviciilor acestei retele telecom. Acestea fiind spuse, daca nu sunteti client al Orange, ci ai altei companii de telefonie din Romania, sau al uneia din Republica Moldova, atunci asteptati sa primiti SMS-uri de la ele pentru a fi siguri ca beneficiati de aceasta gratuitate daca veti fi in oricare dintre cele doua tari.

UPDATE: Vodafone a anuntat deasemenea ca va oferi roaming gratuit intre Romania si Republica Moldova.