Samsung GALAXY S9. ASA ARATA ONE UI pe Android 9

Samsung GALAXY S9. One UI pentru Android 9 este prezentat in detaliu intr-un nou clip video si putem vedea cum arata marea schimbare pregatita de catre Samsung.

Samsung GALAXY S9 one ui

Samsung GALAXY S9. Dupa cum prea bine stiti deja, Android 9 este in plin proces de testare, in faza beta, pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asta inseamna ca persoanele care s-au inscris in program pot instala actualizarea. Printre ei se numara si jurnalisti, iar cu aceasta ocazie putem vedea cum arata Android 9 si One UI pe Samsung GALAXY S9, clipul video de mai jos prezentand noutatile interesante pregatite de catre compania coreeana.

Samsung GALAXY S9. One UI este o interfata modificata special de catre coreenii de la Samsung pentru utilizatorii telefoanelor proprii, ea aducand o experienta de utilizare imbunatatita pentru sistemul de operare. Una dintre cele mai mari schimbari pe care Android 9 le aduce pentru telefoanele Samsung GALAXY S9, si nu numai, este un dark mode care poate fi aplicat la nivelul intregului sistemd de operare, utilizatorii asteptand de foarte mult timp aceasta modificare.

Samsung GALAXY S9. ASA RATA ONE UI pe Android 9

Samsung GALAXY S9. In One UI utilizatorii vor avea deasemenea parte de gesturi de control similare cu cele oferite in iPhone X si iPhone XS, plus noi functii care sunt partial luate de la iOS, partial noi. Majoritatea schimbarilor interesante sunt implementate in Android 9 de catre compania Google, deci multe dintre noutatile de pe Samsung GALAXY S9 vor fi oferite multumita americanilor, insa vor exista cu siguranta si cateva surprize pe care cei de la Samsung le au pregatite.

Samsung GALAXY S9. Android 9 este testat in momentul de fata pentru lansare undeva pe la inceputul anului 2019 de catre compania Samsung, dar o data clara nu a fost deocamdata anuntata de catre coreeni. Totusi, luna ianuarie a fost anuntata pentru lansarea Android 9 pe Samsung GALAXY S9, iar spre deosebire de anii anteriori, utilizatorii au parte de noutati mult mai repede decat se asteptau, ceea ce este un lucru foarte bun pentru toata lumea.