Fortnite. Vestea DEZAMAGITOARE, Skin-urile Sezonului 7

Fortnite. O veste dezamagitoare vine pentru jucatorii din lumea intreaga, impreuna cu primele informatii privind skin-urile pentru sezonul 7 al jocului.

fortnite skin

Fortnite. O functie foarte importanta anuntata de catre compania Epic Games pentru lansare in cadrul  jocului a avut recent parte de un anunt dezamagitor pentru utilizatori, lansarea sa fiind amanata. Mai exact, acum cateva luni v-am spus ca pentru Fortnite va fi implementata o functie speciala care va permite combinarea conturilor existente pentru diverse platforme pe care jocul este disponibil, ea fiind ceruta de catre o multitudine de utilizatori la nivel global.

Fortnite. Aceasta functie ar fi permis combinarea conturilor ce pot fi folosite pe calculatoare, sau console, astfel ca utilizatorii ar avea un singur cont, cu toata evolutia din joc, pe care l-ar putea folosi indiferent de platforma. Epic Games a anuntat de foarte mult timp ca testeaza aceasta functionalitate pentru utilizatorii sai, insa din pacate se pare ca deocamdata Fortnite nu va avea parte de el, din cauza unor aparente probleme tehnice care inca n-au putut fi rezolvate.

FORTNITE. VESTEA DEZAMAGITOARE, SKIN-urile Sezonului 7

fortnite skin craciun

Fortnite. Epic Games anuntase ca functia trebuia sa ajunga la utilizatori chiar in noiembrie, insa din pacate lucrurile s-au complicat, asa ca lansarea sa va avea loc in 2019, dar desigur ca nimeni nu stie clar cand se va intampla asta. Desigur ca este bine ca Epic Games sa testeze cat se poate de bine aceasta functie noua pentru Fortnite inainte ca ea sa fie lansata in mod oficial, dar ar fi penibil ca dupa aceasta amanare ea sa functioneze prost si sa frustreze utilizatorii.

fortnite skin ginger

Due to some ongoing technical concerns, we will be delaying the Account Merge feature until early next year. We want to make sure that this process is thoroughly tested and working properly before releasing it to those of you currently looking to transfer purchases from other accounts to your primary account. We’ll be sure to update you as we get closer to the release of the feature, which will include a web page on launch to help guide you through the flow!

fortnite skin soldat

Fortnite. Separat de aceasta veste dezamagitoare, se pare ca incep sa apara si detalii despre skin-urile care vor fi disponibile pentru sezonul 7, lansarea sa urmand a avea loc in cursul saptamanii viitoare. Puteti vedea in imaginile din acest articol cam ce fel de skin-uri veti gasi in Fortnite de indata ce sezonul 7 va fi disponibil pentru toata lumea, asa ca veti avea de ce sa va amuzati in joc de indata ce le veti putea folosi pentru a va distruge toti inamicii.