Instagram. Functia SPECIALA pentru Stories

Instagram close friends

Instagram. O functie speciala pentru sistemul Stories este lansata astazi de catre compania americana, ea fiind oferita dupa nu mai putin de 18 luni de testare la nivel global. Mai exact, Instagram a lansat o functie numita Close Friends, iar cu ajutorul sau putem publica stories care sunt vizibile doar pentru anumiti prieteni apropiati din cadrul platformei.

Instagram. Testarea functiei a inceput in luna iunie a anului 2017, deci cu foarte mult timp in urma, ea fiind gandita pentru a oferi mai multa intimitate si pentru stories, nu doar pentru postari. Folosind aceasta functie, utilizatorii pot alege oricare dintre prietenii din lista lor pentru a le permite sa vada cele mai recente stories publicate, ceva ce putini credeau ca va fi oferit.

Instagram. Functia SPECIALA pentru Stories

Instagram close friends stories

Instagram. Incepand de astazi, orice fel de story publicat in cadrul retelei de socializare va permite folosirea acestei functii pentru a restrictiona accesul doar la un grup de prieteni alesi de noi. Dupa ce finalizati de realizat story-ul pentru Instagram, aveti posibilitatea de a alege care din prietenii vostri vor putea vedea povestea, ea fiind oferita tot pentru o perioada limitata de timp.

Instagram. Functia a fost testata timp de 18 luni pentru ca s-a dorit ca lansarea sa sa fie facuta pentru a fi cu adevarat utila, iar compania crede ca a ajuns intr-un final in acest punct. Instagram a lansat functia la nivel global inca de noaptea trecuta, deci in mod teoretic, ar trebui deja sa o aveti disponibila, insa daca nu e asa, atunci trebuie sa mai asteptati.

Articolul precedentGoogle Chrome. Functia TARE Creata pentru Noi
Articolul următorSamsung GALAXY FOLD. SURPRIZA pentru Telefonul Pliabil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.