Google Chrome Update va aduce o Functie GROZAVA

Google Chrome are pregatita pentru lansare intr-o actualizare o noua functie grozava pe care foarte multi utilizatori o asteapta de foarte multa vreme.

Google Chrome gesturi android

Google Chrome, cel mai popular browser pentru navigare pe internet la nivel global, urmeaza sa aiba in perioada urmatoare o actualizare menita sa aduca o functie foarte utila pentru toti utilizatorii. Mai exact, Google Chrome urmeaza sa aiba preluata de la iOS o functionalitate care exista pentru Safari, ea permitand trecerea de la o pagina la alta folosind doar gesturi intreprinse in marginile ecranului, ea existand deja pentru iPhone si iPad in acest moment.

In Android browserul Google Chrome nu are o asemenea functie disponibila pentru utilizatori, insa asta pentru ca ea nu a fost implementata de catre compania Google, dar se pare ca lucrurile urmeaza sa se schimbe in curand. Implementarea acestei modificari a fost descoperita in codul sursa pentru noi modificari pregatite pentru aplicatie, iar implementarea acestor noi gesturi de glisare din marginea ecranului, stanga/dreapta, spre centrul acestuia, vor permite nagivarea printre pagini.

Google Chrome Update va aduce o Functie GROZAVA

Oferitea pentru platforma Android a acestei functii din iOS a Safari este o idee excelenta, si sunt sigur ca foarte multi utilizatori ai Google Chrome vor aprecia pe deplin schimbarea, mai ales ca ea face navigarea pe internet mult mai naturala. Se pare ca baza acestor noi gesturi pentru Google Chrome este sistemul de glisare pentru reincarcarea paginilor web, astfel ca lumea va avea in fata o functionalitate destul de apropiata de cea pe care o cunosc deja din versiunile anterioare ale browserului.

Google Chrome are deocamdata in lucru aceasta modificare majora, si ea este testata in versiunile beta ale aplicatiei pentru sistemul de operare Android, fara a se sti deocamdata cand ar putea fi lansata intr-o forma finala. Cei interesati sa o incerce, pot totusi sa o activeze in browser folosind flag-ul CHROME://FLAGS/#ENABLE-GESTURE-NAVIGATION introdus in sectiunea de setari care a fost inclusa de catre compania Google, asa ca puteti incerca totul, precum in iOS.