YouTube. Functia EXTINSA la mai MULTI Utilizatori

YouTube. O functie lansata acum ceva timp a fost extinsa la mai multi utilizatori incepand de noaptea trecuta, compania americana luand decizia in secret.

YouTube stories

YouTube. Cea mai mare platforma de partajare de clipuri video de pe planeta are incepand de astazi extinsa o functie care a fost implementata acum cateva luni, si care se pare ca e atat de importanta incat e oferita la mai multa lume. Vorbesc despre functia Stories pe care si platforma YouTube o are disponibila pentru utilizatori, ea fiind implementata acum cateva luni doar pentru unii dintre cei care incarcau clipuri video in platforma, insa lucrurile se mai si schimba.

YouTube. Incepand de noaptea trecuta, toti creatorii de continut pentru platforma care au macar 10.000 de abonati la canalul lor vor avea posibilitatea de a crea stories pe care toti acesti abonati sa el vada in aplicatie. Functia in sine este foarte similara cu ceea ce este oferit in cadrul Instagram, sau chiar Facebook, astfel ca oricine indeplineste conditiile impuse de catre YouTube, poate partaja rapid continut pentru fani, pana incarca un nou clip video pe care ei sa il vada.

YouTube. Functia EXTINSA la mai MULTI Utilizatori

YouTube stories iphone android

YouTube. Desigur ca pentru aceste stories pot fi lasate si comentarii, sau aprecieri, astfel ca vorbim despre o functionalitate care este intalnita inclusiv in cadrul celorlalte platforme undei exista idei similare. YouTube nu a inventat functia stories, ci a preluat-o de la celelalte platforme care au furat-o de la Snapchat, insa cu ajutorul sau orice creator de continut se poate exprima acum mult mai usor, si poate oferi mai rapid continut nou pentru cei care ii urmaresc.

Through testing the Stories format with a small group of you over the past year, we’ve seen you do just that, from FashionbyAlly giving updates on what’s coming next, to Colin and Samir bringing their fans into the creative process. We applied feedback that we got from you to build a product specifically designed with you, the YouTube creator, in mind.

YouTube. Ideea de a limita accesul la functionalitate doar pentru cei care au minim 10.000 de abonati la canal este impusa pentru ca toti cei care o folosesc sa aiba si motive serioase sa faca asta. Desigur ca in viitor aceasta functie a YouTube ar putea fi extinsa pentru toti cei care au canal in cadrul platformei, insa ramane de vazut daca ea va deveni mai populara, sau va disparea complet, asa cum s-a intamplat cu functiile similare implementate in alte platforme.