Google Maps. Noi Schimbari pentru TOTI Utiliatorii

Google Maps. Noi schimbari pentru toti utilizatorii au fost implementate recent de catre compania Google, iata ce beneficii sunt oferite incepand de azi.

Google Maps interfata

Google Maps. Schimbarile pentru platforma celor de la Google continua, iar astazi vorbim despre o modificare pentru interfata care este vizibila de catre utilizatorii din intreaga lume, chiar in acest moment. Google Maps a avut parte de o serie de schimbari foarte utile in ultimele luni, o gama variata de functii noi fiind oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa astazi vorbim despre o schimbare ce are legatura cu interfata aplicatiei platformei companiei americane.

Google Maps. Acum modificarile de interfata se rezuma la bara de optiuni disponibila pentru utilizatorii care folosesc aplicatia celor de la Google, iar imaginea de mai jos ar trebui sa prezinte destul de bine ceea ce este nou. Practic, Google Maps le aduce acum utilizatorilor design-ul material inclusiv in ceea ce priveste aceasta sectiune de setari pentru aplicatie, cei de la Google alegand ca pana acum sa nu modifice in vreun fel aplicatia pentru ca toata interfata sa fie la fel.

Google Maps. Noi Schimbari pentru TOTI Utiliatorii

Google Maps interfata design

Google Maps. Noul design material a inceput sa apara in aplicatie inca de acum cateva luni, dupa ce Google a anuntat schimbarile in cadrul conferintei sale anuale dedicate dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android. De atunci lucrurile s-au cam precipitat, iar intre timp, aplicatia Google Maps a avut parte de foarte multe imbunatatiri, sau schimbari de interfata pentru aplicatiile care sunt disponibile atat pentru iPhone, cat si pentru Android, multa lume bucurandu-se de ele.

Google Maps. Avand in vedere ca este cea mai mare platforma de harti online de pe planeta, e normal ca foarte multe imbunatatiri sa fie facute in mod constant de catre compania Google, si altele vor mai veni. Chiar recent Google Maps a avut implementate in Romania noi imagini pentru celebrarea Centenarului, iar daca inca nu le-ati vazut, va recomand sa analizati Street View, si Earth, pentru a vedea schimbarile implementate.