Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functia MAJORA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10. O functie extrem de importanta pentru telefon a fost confirmata in mod oficial pentru implementare, iata ce va lansa Samsung in 2019.

Samsung GALAXY S10 special

Samsung GALAXY S10. Prima functie majora este confirmata in mod oficial pentru implementare in viitorul model de smartphone pregatit pentru lansare, si dezvaluirea vine chiar de la companie si un partener al ei. Astazi Verizon si Samsung au confirmat in mod oficial lansarea primului telefon 5G al coreenilor in prima jumatate a anului 2019, iar aici vorbim mai mult ca sigur despre Samsung GALAXY S10, acesta fiind singurul telefon premium pregatit pentru aparitie atunci.

Samsung GALAXY S10. Pana acum mai toate zvonurile aparute in legatura cu acest model de smartphone ne-au spus ca el nu va fi lansat in versiune cu conectivitate 5G decat in Coreea de Sud, insa planurile par diferite. Versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 este anuntata ca fiind pregatita cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, nu mai putin de sase camere si o baterie pe masura, iar cu anuntul de astazi facut de catre Verizon si Samsung, lucrurile devin mai confuze.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functia MAJORA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10. Nu ar fi exclus ca Verizon sa pregateasca lansarea altui model de telefon decat cel asteptat de catre toata lumea, dar e putin probabil ca Samsung sa integreze 5G intr-un smartphone mai putin important. Samsung GALAXY S10 ar putea fi o adevarata “bestie” daca zvonurile de pana acum au prezentat in mod gresit realitatea, si acea versiunea “speciala” pentru Coreea de Sud, ar fi de fapt modelul Plus, cu noutati pe care nimeni nu le credea posibile.

Verizon and Samsung announced their plan to bring one of the first commercial 5G smartphones to market in the first half of 2019. The companies will unveil a proof of concept, powered by the upcoming flagship Qualcomm® Snapdragon™ Mobile Platform with the Snapdragon X50 5G NR modem and antenna modules with integrated RF transceiver, RF front-end and antenna elements, at the annual Qualcomm Snapdragon Technology Summit in Maui this week.

Samsung GALAXY S10. Saptamana aceasta Verizon si Samsung vor face o demonstratie a unui smartphone care functioneaza pe retelele 5G, insa e putin probabil sa vedem un prototip al modelului mult asteptat. Chiar si asa, sansele ca Samsung GALAXY S10 sa fie lansat in prima parte a anului 2019 cu conectivitate 5G si specificatii uimitoare sunt foarte mari, coreenii putand uimi intr-un final lumea cu schimbari uriase, dupa un an 2018 in care succesul s-a lasat asteptat.